769 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (14)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Velka noc v Cine sa sice neslavi, ale nasa skupina bola nalezite vysibana a velku noc sme stravili vo vlaku. Uz pri nastupe na stanicu sme si zanotili nejednu revolucnu…
V Huang Zhou nás BUBO už skoro ráno budí na Západnom jazere sú davy čínskych ľudí Budhovia v chráme večný úsmev majú asi sa tiež napili dračieho zeleného čaju…
Mrakodrapov majú päťtisic aj päťsto ich staviteľov možno prichytiť pri čine V Šanghaji je vzácny akýkoľvek priestor viac ako inde, vo veľkej, nekonečnej Číne
Tak myslim, ze sme tohto roku prvi Bubaci v Cine. Zajazd Cina Tibet Nepal India je v plnom prude a popravde sme este ani sekundu neoddychovali. Nie je kedy, vonku je…
7 milionove mesto ktore tiez nikdy nespi. Na malom priestore sa tisne vyse 7 miliona ludi, doma by mi to vadilo to obrovske mnozstvo ludi ale tu je to vzrusujuce, kazdy…
Tak si tu sedím, čumím na Bubácke fórum a rozmýšľam : Napísať, nena-písať ? Preboha, však tuším tu už bolo povedané všetko ! Ale rarášok nespí a stále dobiedza : potráp…
Možno sa pýtate, čo už také musíme také robiť. Predstavujete si, ako cestujeme, spoznávame iné rôzne krajiny, ochutnávame iné jedlá, stretávame obrovské množstvo ľudí a…
Mato Ty si kral ty by si mal pisat knizky popri sprievodcovani :-))
Niiii haaau z Ciny. Zaciname expediciu v plnej sile :) aaa hned sa aj zaciname chvalit ! Dnes sme boli v Pekingu a hned tri sokujuce veci sa stali ! 1) mali sme…
Mato, taky neskutočne dlhy prispevok o cinskej kuchyni by nenapisal ani rodeny Cinan. V minulom zivote si sa urcite narodil ako jeden z nich:-)) Mile pripomenutie…
Asi by som zacal kde mi chuti najviac. V Cine. Nie aj v Japonsku. Ale aj ta indicka kuchyna... Tak na tuto otazku nik neviem odpovedat alebo kazdy den poviem nieco ine.…
Ahoj Macka , Katka. Dorazili sme dobre z Ciny, v lietadle sme vytvorili klub whisky a klub cerveneho vina, nasli sa aj clenovia kampari klubu. Spominame na vas, dufam,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -