858 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (22)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Mato Ty si kral ty by si mal pisat knizky popri sprievodcovani :-))
Niiii haaau z Ciny. Zaciname expediciu v plnej sile :) aaa hned sa aj zaciname chvalit ! Dnes sme boli v Pekingu a hned tri sokujuce veci sa stali ! 1) mali sme…
Mato, taky neskutočne dlhy prispevok o cinskej kuchyni by nenapisal ani rodeny Cinan. V minulom zivote si sa urcite narodil ako jeden z nich:-)) Mile pripomenutie…
Asi by som zacal kde mi chuti najviac. V Cine. Nie aj v Japonsku. Ale aj ta indicka kuchyna... Tak na tuto otazku nik neviem odpovedat alebo kazdy den poviem nieco ine.…
Ahoj Macka , Katka. Dorazili sme dobre z Ciny, v lietadle sme vytvorili klub whisky a klub cerveneho vina, nasli sa aj clenovia kampari klubu. Spominame na vas, dufam,…
Pozdravujem kancelariu, pozeram na fotkach ten naval a neverim. Dievcata, mate to tachsie ako sprievodcovia v terene, velka pusa okrem georga hihi Velka pusa zo strechy…
Uz sme nejaky ten den na cestach, pocasie vychadza ze az neverim a ked ma sprchnut, prsi az vtedy ked sme v bezpeci hotelovej izby ci v restauracii ci niekde pod…
Pred par dnami som sa vratila zo zajazdu Cina pre milovnikov historie, hlava plna vnemov, dojmov zazitkov ....vedela som , ze Cina je obrovska krajina s 1,3 miliardou…
Velky okruh cinou pre milovnikov historie dnes leti domov a zacina dalsi okruh po azii a to velka expedicia Cina Tibet Nepal India. I ked neviem ci zajazd pre milovnikov…
Čína-Tibet-Nepál-India 08.08. – 02.09.2011 Bohovia súhlasili, aby som sa v tomto roku vydala na cestu, lenže ... . To „lenže“ je moja rečová vybavenosť, ktorá je totálne…
A sme tam, kde vacsina z nas chcela byt, na streche sveta, v bozskom Tibete, v svatej zemi, ako sa vola po tibetsky Lhasa… Nasa neuveritelne odolna skupina ma…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-