105 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Keňa (4)
Keňa - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Keňa
Vitajte v Amboseli. Názov Amboseli pochádza z masajského slova “Empusel”, čo by sme mohli preložiť ako “slané a suché…
Jedna z vecí, ktorú si na Africkom safari zamilujete je ubytovanie. Tradičné africké lodge, sú ozajstným zážitkom. S…
Maasai Mara sa nachádza približne 270 km od hlavného mesta Kene, Nairobi. Prírodná rezervácia, ktorej hlavná časť má…
Afriku si človek buď zamiluje alebo znenávidí hneď na prvú návštevu. Ja som si ju zamiloval. Vždy, keď som v Maasai Mara som vo svojom…
Slon africký je najväčším suchozemským zvieraťom. Každý, kto sa vydá na safari by ho rád videl naživo a bezpečne bl…
Aj cesta je cieľ, výrok, ktorý vyslovil Mahatma Ghandi. Dnes ho naplníme, keď sa budeme počas presunu pozerať z okna našich áut a…
Afrika je úžasný kontinent; už mi chýba v týchto časoch. Preto chcem spomenúť práve jeden z najzaujímavejší…
Román, ktorý nejednému čitateľovi alebo divákovi utkvel v pamäti. Aj to sa dá povedať o svetoznámom románe sl…
Sme späť v Amboseli. Na zájazde Keňa, Tanzánia, Zanzibar, ako aj v prípade iných kombinácií spojených s Keňou, pri…
Pomaly sa stmievalo. Vracali sme sa do Simba lodge. V strede lúky na savane sa odrazu objavil gepard. Oprava, gepardica. Po nej jedna hlava, tretia hlava a siedma…
Afrika je horúca zem. Ale v rovníkovej Afrike aj dosť leje. Prirodzene, musia prísť monzúny. Vyprahnutá zem musí piť. Mali sme…
188 km² divočiny. Poviete si, „je to málo alebo veľa?“. Rezervácia Nakuru sa nachádza pred bránami mesta Nakuru v Keni. N…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Island - polárna žiara
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-