109 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Keňa (7)
Keňa - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Keňa
Velka vdaka Martinovi Karnisovi a Stanovi za perfektne zvladnuty zajazd Kena, Tanzania, Zanzibar s navratom 2.8.2013. Afrika je jedinecna a nadherna a ked sa k tomu…
Pred 2 dńami sme sa vratili z Kene.Super zorganizovaný zájazd s perfektným sprievodcom Stáńom,ktorý o zvieratách vedel…
Srdečná vďaka za krásne zážitky najmä zo safari atd. Ešte teraz čerpáme energiu a dobrú náladu z celého…
Pozdravujem všetkych 7 spolucestovateľov Kena,safari , ocean 27.4.-8.5./10.5./ samo pozdravujem aj sprievodcov Stáňu a Martina. Bol to nezabudnuteľný…
Končí sa nám Kenská časť zájazdu a my sme si to poriadne užili. Všetko, čo sa dalo sme na savanách Masai Mara a v lese jazera…
Väčšina z nás videla v prírodopisných filmoch, ako sa tisíce pakoní rútia zo strmého brehu, aby potom…
Tak a sme späť v Nairobi. Počasíčko na safari v Maasai Mara a v Nakuru bolo ako na objednávku. Krátke nohavice, tričko, klobúk a &scaron…
Je štvrtok ráno 7:15 a o takomto čase by mali byt ulice Nairobi zaplnené autami a ľuďmi idúcimi do práce. Krajina je ale ako…
Pondelok sa v Keni odohrala dôležitá udalosť. Boli opäť prezidentské voľby. Pred piatimi rokmi boli nepokoje, ale tentokrát je v&scaron…
Málokedy píšeme hneď prvý deň zájazdu. Teraz sa ale inak nedá. Po prílete sme sa len vyspali a nedočkavo sme čakali, ak…
Pozdravujem MartinaK a všetkých z pobytu v Keni od 20. 07 - 31.07, bolo to úžasné, safari, Malindi. Zblízka sme videli zvieratá…
Sedím si s vyloženými nohami, kúšu ma komáre a hreje ma pocit, že mi v batohu dozrieva jack fruit a zrelý bude akurát…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -