828 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (14)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Trinidad sú krásne uličky na ktorých si ľahko predstaviť paničky v krinolínových šatách vo veľkých klobú…
V utorok 25.júla sme v Santiago de Cuba dorazili pred kasárne Moncada, ktoré 26.júla 1953 napadli povstalci na čele s Fidelom Castrom. …
Výstup na stolovú horu El Yunke je skvelý zážitok! Stolová hora El Yunke je kopec vysoký 575mnm, ktorý sa nachá…
Keď dorazili Španieli na Ostrov Slobody, boli spočiatku sklamaní. Najväčší ostrov Veľkých Antíl a žiadne zlato ani…
Sagan!!Sagan!! Uz aj na Kubanskej plazi Santa Lucia na severe ostrova poznaju toto "zazracne" meno!! Dorazim na recepciu a vysvetlujem recepcnej, aby mi pozicala ovladac…
Pri slove Florida by ste pravdepodobne situovali prst na mapu uzemia Spojenych Statov. Tento polostrov vsak dlhe roky patril Spanielsku. A az neskor, ked Kubu obsadili…
Naše cesty pokračujú z Havany ďalej. Najzápadnejšou provinciou je Viňales. Údolie, kde sa dopestuje že vraj najkvalitnejš…
Nasa "cyklisticka uderka" ma za sebou sice len prve dni, no zda sa, ze sme na Kube uz najmenej mesiac. Schadzam dnes na hotelove ranajky a prechadzam okolo dvojice,…
Viete, čo je najlepšie na Kube? Že vás vždy dokáže prekvapiť. Tak dnes mi napríklad dorazila moja mini bubo skupinka o počte 10kusov. Snaž…
Jeden z najlepších tabakov na svete rastie na Kube. Nicotinum tabacum sa tu pestoval ešte pred príchodom Krištofa Kolumbusa. Domorod…
Pred par dnami zacal jeden z nasich najpopularnejsich zajazdov Kuba All inclisive. Prve dva dni sme stravili v kolonialnej Havane, ktora ma neskutocne caro. Pozreli sme…
Dobrý deň, dovoľte, aby som sa vám poďakovala za krásnu dovolenku Kuba absolut total v termíne od 17.10.2016 - 01.11.2016, ktorú sme absolvovali s vašou cestovkou…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Machu Picchu a relax na Kube
viac → -
Kolumbia 5K
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
Ríšou Mayov
viac → -
-
-