512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (34)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Vidieť New York je úžasné. Počasie nám prialo. New York je mesto, na ktoré nikto nezabudne. Je tak rozmanitý, že nikto nemôže zostať ľahostajný k tomuto mestu, rozhodne…
Symbol pre vsetkych co sem prisli hladat stastie, pracu, peniaze, nabozensku slobodu proste vsetko to co im chybalo doma. Neboli to len slovaci co sem prisli v 19 a 20…
Včera sme sa vrátili z NY,manželovi znie v ušiach:"Lets go Yankees a ja si spievam Fantóma..Sme absolútne nadšení!Vďaka Maťo!Nielen že si s nami strávil čas do 2hod.na…
Rano vstavte a uz sa tesite kedy zacne hra, zapas, oslava sportu. Obliekate si predom vycistenu, vyzehlenu uniformu vasho oblubeneho druzstva, davate si siltovku a…
Halo Halo na Slovensko. Opat sa hlasime z "Velkeho jablka" s dalsou skupinkou.Zas sa nam to pekne porozdelovalo. Mato, ako vzdy, dokazal ukecat niekolkych dobrovolnikov…
Chceme poďakovat Maťovi za ochotu, pomoc a bez problémov vychádzanie v ústrety počas nášho pobytu:) Hoci sme mali trochu individuálny program, oceňujeme veľmi jeho pomoc…
Pozdravujem Vas obidvoch v NY. Bol som velmi spokojny a dakujem za nezabudnutelne zazitky z tohto krasneho mesta. Zmenil som si radikalne nazor na americanov . A kricim…
Stojime nad klziskom pri rockeffeler center, kde pred chvilou dalsi newyorcan poziadal uspesne pred davom o ruku svoju milu, ked sa za nami ozyva najprv jeden hlas a…
Fantom z opery ci West side story? Nova kabelka ci cizmicky? stavnaty steak a pivko ci cestovinky a vinko? Taketo "zavazne" otazky riesime kazdy den:-) Jupiiii, klzisko…
Prave dorazila dalsia skupina do New Yorku a ked sme prisli na recepciu hotela akurat davali prenos z vytahovania chilskych banikov a ked sa objavil prvy zachraneny…
John Lenon je vecne zivy, je to modla, je to bozstvo... Vcera sa vsetci privrzenci tohto spevaka, skladatela, filozofa...sa stretli v central parku aby si pripomenuli…
Zajtra mame vyrocie narodenia Johna Lenona a my budeme pri tom! Zajtra budu davy v Central Parku, budu sa spievat Lenonove piesne a ja dufam ze pridu privrzenci aj vo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -