193 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kanada (16)
Kanada - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kanada
Vsetci su v botanickych zahradach s unikatnou architekturou. Na obed vyrazame do toho najkrajsieho co Kanada ma, do Skalistych hor. Samozrejme zapas Cesko - Kanada…
Saskatchewan sa nam toci pod oknami. Rano som si bol po jeho brehoch zabehat. To je na Kanade krasne, ze vsade su krasne upravene golfove ihroska a bezecke a cyklisticke…
Na Niagare bolo 30st, teraz tu v Alberte su 3 stC. Vcera o polnoci sme doleteli. Ottawa nadherna. Montreal ma stavu. Podzemne mesto aj kadedrala Notre DAm stoja za…
V kanadskych dennikoch sa zrazu notne pise o Slovensku. "Krajina v strede Europy s ohromnymi horami ako napriklad 6 stop a 9 palcov vysoky Zdeno Chara.." Nas casnik nam…
Vcera bol v Kanade prvy maj - Labor day. A tym sa skoncili prazdniny a rano bolo plne mesto zltych skolskych autobusov a otravenych ludi v oblekoch, ktori museli ist do…
Zuzi gratulujem do Indonezie. Caka ta uz posledny zajazd v tejto krajine. Duro tebe drzim palce v Indii na zaver. Zavidim ti ten chaos a spinu. Tu taku stavu marne…
Cvakam, cvakam ako divy. Vsetci sa smeju, drzia si modre, vyfasovane prsiplaste a utieraju okuliare od vody. Vsetci hladia na Niagaru, no ja fotim ich. Uzasne divadlo. A…
Cau ! Posielam Vam prvu spravu z nasho zajazdu po velikanskej Kanade. Let perfektny a British sa lepsia.. nalievaju francuzske vina. Byvame v slusnom hoteli v centre…
tak sme po trojhodinovom meskani vlaku uz na zaciatku cesty v jasperi /vraj menili lokomotivu, ale kedze sme ich mali tri, nevedeli sa asi rozhodnut ktoru/ sme dorazili…
Pozdravujeme z jasperu. dnes sme absolvovali cestu k jazeru maligne lake a plavbu na spirit island. prekvapila nas snehova metelica.cinanom sa tak pacila, ze spievali…
nazdar palko, lubo, tomi, maruska a vobec vsetci v dalekej cudzine zvanej slovensko. dnes mame za sebou dalsi namahavy den, rano najstarsie dejiny ameriky v praxi {pre…
ako sme slubili, zdravime srdecne z ottawy, hlavneho a strasne mileho mesta Kanady, kufor sa po asi 300 telefonatoch {az do nemecka} stasne vratil k majitelovi, dnes sme…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Irán – Afganistan – Pakistan
viac → -
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -