24 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Rakúsko (2)
Rakúsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Rakúsko
Kým Slovensko bojuje za práva väčšiny, v hlavnom meste susedného Rakúska žijú gay a straight ľudia bok po boku a život ich…
Viedenský Ring, Prsteň či vnútorný mestský okruh sa s 5,2 kilometrami (vrátane dunajského Nábrežia Františka…
Viedeň je zdravé mesto a obyvatelia hlavného mesta Rakúska ľúbia behať. Náš najbližší sused má pre tento…
Viedeň je slávnym mestom kaviarní. Viedenčania hovoria, že sa k prvej káve ozbíjaním Turkov, keď sa tí v roku 1683 sťahovali po…
Mestečko Hallstatt je zrejme najfotografovanejším miestom celého Rakúska, za ktorým cestujú ľudia z celého sveta od…
Názov Naschmarkt môže pochádzať zo slova Asche (popol - pred vznikom trhu sa sem vyvážal popol z celej Viedne), Eschenholz (z ktorého…
Poďme sa spolu prejsť po židovskej Viedni, po štvrti Karmeliterviertel, ktorá je súčasťou druhého viedenského obvodu Leopoldstadt.…
Približne v strede známej obchodnej ulice Mariahilfer Strasse, pri obchode ZARA či stanici Neubaugasse pretnite ulicu na juh a pokračujte nadol. Prídete k…
Študentské mesto Graz je hlavným mestom spolkovej krajiny Štajersko, druhé najväčšie mesto Rakúska a spolu so…
Ahoj cestovatelia. Tak konečne som si trošku oddýchol. Ani si nepamätám či som v jednom roku toľko cestoval. Prešiel som všetky…
Asi pred 5300 rokmi, chudý muž môjho veku no o 20 cm nižší zjedol jeleňa a obilné zrná a vyrazil na lov. Boleli ho kĺby ako…
Slnečné pláže a každodenné plávanie v teplom mori. Bežne strávené leto v zahraničí, ktoré prežili všetci…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -