187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (7)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Práve teraz, v noci, vyznávači islamu oslavujú Lejlat al Kadr (ليلة القدر) a modlia sa až do polnoci, mnohí celú noc až do východu slnka. Ide o Noc Sily, o Noc Hodnôt,…
Od 10:30 ráno sa nemôžem odtrhnúť od obrazovky. Dnes je deň D. Pakistan vs. India v krikete a pozemnom hokeji. Priamy prenos z kriketu pozerá…
Parádny zájazd, za krátky čas, mnoho zážitkov, veľa navštívených miest, vybehnutie na Stolovú horu (síce rekord neprekonaný, snaha bola), nenormálne Victoria falls,…
Pred týždňom sme sa vrátili z úžasného 2-týždňového tripu po krásach južnej Afriky.Jednotlivé detaily sú popísané podrobne v bohatom programe,všetko bolo zaujímavé…
Pardon. Neskončili sme na 10. mieste, ale na ôsmom a mali sme aj oficiálne lepší čas. A to sme vôbec nelobovali, haha. Som hrdý, že BUBO running team je tu od začiatku a…
BUBO running team sa umiestnil na 10. mieste spomedzi všetkých teamov. BUBO predbehlo teamy z firiem ako Eset, Volksvagen, Slovnaft, RTVS, Markíza, Soitron, Lidl,…
Milí Bubáci z Buba, dovoľte nám zagratulovať Vám. Zagratulovať k Vašim vynikajúcim sprievodcom, ktorí nás, dobrodružstvachtivých cestovačov a cestovačky, prevedú pri …
Leopold, my v BUBO mame za tych 25 rokov co cestujeme vypracovane podrobne pokyny na kazdy zajazd. V tom dokumente najdete vsetky potrebne informacie. Napiste na bubo…
Zdravim vsetkych cestovatelov:-)Vie mi niekto poradit co zbalit do Peru,Bolivie Amazonie?Aku menu vziat velkost bankoviek,aku redukciu na zastrcky atd?Budem vdacny za…
Kde dovolenkoval ostatný týždeň Barack Obama? Na Necker island! O tomto malilinkom ostrovčeku som piísal na tomto Fóre 3. januára viď https://bubo.sk/forum?vp-page=6 …
Prvý deň BUBO Bálu je za nami. Celý rok 2016 sme cestovali, fotili a teraz Vám výsledky našej snahy prezentujeme. Ktoré cestovateľské hranice sa nám podarilo pokoriť a…
Ahojte Bubaci. V januari odchadzam na spominanu cestu a chcem sa opytat na jadnu vec. Naozaj si treba brat so sebou spacak ? V ruksaku, alebo v kufri mi zaberie vela…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -