205 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nórsko (14)
Nórsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nórsko
Nórsko - krajina dúhy, To je reklamný názov pre krajinu kde stále prší. No často zároveň svieti slnko. Teraz v…
Mal som byť Nórom. Keď napadli Československo Rusi, mal sim sa o chvíľu narodiť a dostali sme z Nórska letenky " záchrany" Môj otec…
Pozdravujeme Vas z najkrajsieho norskeho fjordu. Je nadherne do neho vojst od mora, ako kedysi vikingovia. Citime tu silu prirody. Geiranger nas prijal vrucnym chladom…
Pozdravujeme všetkých domov! Dnes nám končí okruh po Norsku, alebo zlatý trojuholník Nórska! Čo je zlatom v Nó…
Ahojte bubáci! Pozdravujeme z pod strechy Škandinávie, Galdhopiggenu. Zažili sme nočnú Rigu-metropolu Pobaltia, okoštovali litovsk…
Viete prečo sú výrazy " nórsky" a " nenórsky" najpoužívanejšími slovami v tejto krajine? Kto vlastne boli Vikingovia?…
Nórskeho vzduchu sme sa zľahka nadýchli po pristátí v Oslo už pred pár dňami. Ruch najdrahšieho mesta severu nás očaril…
Kedy prší v Oslo? Za najdaždivejšie mesiace sa pokladá júl a august, čo sú práve tie dva mesiace, keď sa do Oslo najviac…
Najstrmšiu cestu Nórska máme rovno pod nohami, sme prejedení z neskutočných švédskych stolov (hoci ich inak nezná…
Zdravime vsetkych z Norska, vcera sme uspesne rozlozili nase prenosne domceky, navarili dobroty a kde by sa lepsie spominalo na predchadzajuce dni ako pri priezracnom…
Ahoj vsetkym domov z carovneho Norska. Nachadzame sa prave v stanoch na konci sveta v doline Oldedalen pod najvacsim ladovcom v Europe - Jostedalsbreen. Na stan mi jemne…
Zo zbierky poviedok: Osran a jeho dobrodruzstva Autor: chlapci zo zadnej rady... ;-) Ked sa Viking Osran po Fjorde plavil Prislo mu zle a 8-krat davil. S kamosom Må…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
-
Island - polárna žiara
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -