135 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Island (8)
Island - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Island
Tých pár dní na Islande ubehlo ako voda! Počasie priam neislandské slnečné, nádherné výhľady a spomienky sn…
Je to skutočne tak? My v BUBO veríme, že áno. Je to špeciálny ostrov. Druhá najväčšia zachovaná divočina v Eur…
Čudujete sa takému spojeniu? My teda nie a verím, že každý kto bol na Islande Zádiela môj názor. Je to úchvatná…
Eurokemping Island je o schopnosti prekonať samého seba, predovšetkým zaužívané stereotypy pohodlia a bezpečia. Odmenou je spoznanie n…
Neskutečné zážitky, úžasné hory, sopky, jezera, ledovce, výživné malé treky, chutná jehněčí polévka…
Mame pocit ze BUBO toto leto absolutne ovladlo Island. Z prispevkov na fore je to citit. Island milujeme a nikdy sa nam odtialto nechce. Reykjavik je dokonale mesto -…
Chceme ještě jednou moc poděkovat za krásné 3 týdny na Islandě. Dík patří naší průvodkyni Máje, kter…
Chcel by som sa ešte aj na tomto mieste poďakovať sprievodkyni Majke a šoférovi Vladkovi, ktorí si počas upolynulých troch tý…
Island z nas robi ludi tvrdych a odolnych, ale zaroven nas uci respektu, ohladuplnosti a citlivosti. Sme akoby lepsi. A mozno aj sme. Island prehovori do duse kazdeho. A…
Skaftafell kemp a tráva! Konečne sme znovu zakotvili na mäkkom a chrbty si oddýchli. Sme pripravení vyraziť a prejsť takmer každý chodn…
Sme skutocne kreativni tim! Vcerajsiu sutaz vyhral nasledujuci prispevok. Gratulujem Tani! Ked zbada som kemp v Duhovych horach, Hroza ma popadla. Do lietadla domov…
3 noci v Duhovych horach a duha na rozlucku =) Sme uprostred Islandu, kde najdete len tych riadnych chlapov, kde sa stretnete len so skutocnymi turistami s velkym T. Po…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -