53 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Estónsko (3)
Estónsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Estónsko
Sme v hlavnom meste Švédska a to v Štokholme. Tu na nás čakala veľmi živá a hudbou sprevádzaná výmena strá…
Tallinn ma vzdy zas a znova dostane. Nenormalne mesto,ako nakreslene.Dokonale historicke centrum s uzasnymi restauraciami a inymi sluzbami.usmievavi pobaltania poskytuju…
Uz druhy den sa pohybujeme v pobalti. Nepravom zaznavana oblast za posledne roky neuveritelne skrasnela! Chodim sem uz 5 rokov no meni sa to tu nielenze z roka na rok…
Pridam aj ja futbalovu story. Odkial ste?- Zo Slovenska.- Aaaa -Vitekas! Ano v Litve maju vsetky mena (ano, aj tie slovenske) priponu -as. (chudak Jozef) Vytautas, pa…
Hlasime sa z Tallinnu. Dazdu uspesne unikame, tesne po skonceni prehliadky tohto krasneho stredovekeho mesta (mimochodom najzachovalejsieho a najväcsieho v europe)…
Sme v Tallinne. Nasa cesta po metropolach severu pokracuje. Ked sme sa vcera na lodi z Helsink do Estonska rozpravali a pocuval som slova ako "tato cesta sa vyrovna Kube…
hanza.stredovek.dokonale zachovane mestske hradby, utulne ulicky cisteho centra.dnes nam pocasie v talline opat prialo, aj ked z tallinskej plaze sme sa vratili riadne…
Zdravim z násho kempu nedaleko studentskeho mesta Tartu, kde mame dve obrovske pokosene luky len pre seba...ideme si dat turnaj vo frisbee, aj ked sa uz stmieva.…
som este zabudla pozdravit skandinavcov, mavajte sa dobre zelam dobre pocko, asi uz aj mate po vystupe..a PS pre macu - bola som vo vankusoch hihi
Atmosféra uličiek historického Tallinu vás dostane. Vôňa pražených orieškov, škorice, byliniek sa rozlieha starými…
Mesto Tallinn, s zivou atmosferou 14 a 15 storocia nas privitalo azurovim nebom .Zaciname pocitovat depresiu z tohto gycoveho pocasia, kde su dazde, burky a 10 stupnov !…
Pokojny Kaunas, nocna a zivelna Riga a slnecny Tallin opat nesklamali a ucarovali vsetkym ucastnikom zajazdu...hihi...chystame utok na Helsinki, rybicky v trznici traste…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kolumbia 5K
viac → -
-
Argentína, Brazília
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -