1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (108)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
"Kak zavut tu pticu sto delajet bzz bzz?" "Komar" : odpoveda nas rusky priatel. Uz tyzden mame intenzivny kurz rustiny. Vsetci co sme tu {sme uz postarsi hmm} sme sa…
Do Strednej Ázie chodíme už od roku 2005 a doteraz sme sa tohto krásneho regiónu neprejedli. Prvé zájazdy boli objavné,…
Túto fotografiu som urobil na Via Dolorosa presne na Veľký piatok. Via Dolorosa často prekladaná ako „Cesta utrpenia“ je procesná…
"Moj dedo Vas oslobodil, moj otec prisiel k Vam bojovat v roku 1968. No ja uz nepridem, casy sa zmenili", konstatuje Nurlan z Cholpon Aty. Spomina si este na nasho…
Kumys sa vyrába z kobylieho mlieka. Zdravim celu nasu uzasnu kancelariu. Hotmail tu stale nefunguje ale nasa stranka perfektne. Dnes prespime v Issyl Kule a…
Hodvábna cesta nás v BUBO fascinuje už veľmi dlho a od našich začiatkov sme ju prešli každý jeden rok. Je to unikátna cesta, kr…
Uz naozaj doma. V Havane sme vyrazili na letisko po zbierani sil pri hotelovom bazene. Fucalo a ani sa nezdalo, ale vsetci sme sa na zaver po mesiaci v Karibiku spalili.…
Uz sme spat v civilizacii, uz sme ako hovoria chalani DOMA, sme v Havane. Vidim, ze sa ozvala na formum z mojej skupiny iba Mia a Lubo. Tak co ako sa na nas trip…
Čítam si príspevky na tomto cestovateľskom Fórum a niektoré sú perfektné, naozaj dobré a viem si to ihneď predstaviť. Kingston je hlavné a najväčšie mesto ostrova…
Negril sa nachádza hodinku a štvrť od Sangster International Airport (MBJ). Tu vo Westmoreland sa nachádza takzvaná "seven mile (11 km) beach" Najväčším mestom je Sav…
Dunn's River Falls je slávny vodopád blízko Ocho Ríos, po ktorom lezieme hore. Vraj tu sa v roku 1657 odohrala slávna bitka "Las Chorreras", medzi Angličanmi a Španielmi…
„Hey Mon, am frn-d of Báb Maarly“ bola prvá veta taxikára na Kingstonskom letisku. Z Kuby je to sem 150 km ale my sme to leteli 2.5 dňa. Nádherný karibský veget a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
Mexiko veľký okruh