1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (43)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Absolútne ohromujúca zbierka starožitností vystavená v Káhirskom egyptskom múzeu z neho robí aj dnes jedno z najväč…
17. januára 2012, presne 100 rokov po tom, čo stál dôstojník Robert Falcon Scott so svojimi druhmi na južnom póle, sme zaví…
Športovec z Burkina Faso v trojskoku prekonal v hale neuveriteľných 18 metrov. Hugues Fabrice Zango skočil neuveriteľných 18.07m. Svetový…
Ani jedna z týchto. Ktorá je tá najťažšia a teda najnáročnejšia cesta sveta? Prešiel som všetky a …
Všetko dobré v novom roku prajem. Kto sledujete BUBO Instagram, tak ste s nami pri veľkých oslavách boli. 300 klientov s nami slávilo na Maldivách, 140 klientov na juhu…
Prehliadka Turks and Caicos Toto nie je samostatná krajina, ale neznámy šperk v britskom impériu. Krajina zameraná na tú…
Economist je magazín, ktorý čítam viac než desaťročie, a novinári tohoto týždenníka píšu skutočne nádherne…
Saint John's je hlavné a jednoznačne najväčšie mesto štátu Antigua a Barbuda položené v Malých…
Ty si Tigrinja, si Tigrejka? Skúšam na chudučkú peknučkú letušku s krížikom na retiazke na krku, po tom, čo som vypil poh…
Už som spomínal príhodu ako ma skoro v Conakry zastrelila ochranka prezidenta Alpha Conde. Náš hotel sa nachádzal vedľa…
Dnes slávime Roš Hašana, židovský Nový rok. Zatrúbime na šofar, ponoríme jabĺčko do medu, aby sme mali sladk…
Stalo sa to dnes pred 19 rokmi. Pádom dvojičiek začal pád Západu. Prišla ku mne Mirka Badinská, sestra šéfky n…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -