1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (75)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Posledny autobus nam ide o 16.00, potom mame smolu a stratime den. V Islamabade mame pristat o 13.00 a to stihame tak-tak.. Letime z Kabulu. No samozrejme vyskytnu sa…
Uniesli nas? Zodpovednost sefa prvoexpedicie. Nos lietadla sa opat obrati k oblohe a Duro sediaci vzadu vykrikne uniesli nas Nie neuniesli, len nemame volnu pristavaciu…
Pohostinnosť a česť. Toto je veľmi krátka charakteristika Afganistanu. Denne dostanem 2 pozvania domov na obed ci večeru. Dnes tu na severe sa ľudia zmenili a…
Dnes v Balkchu som kúpil taky žltý veľký podlhovastý melón a 3/4 som rozdal okolostojacim. No bola tu jasná hierarchická…
Postreh I: Afghanky musia byt pekne. Alexander Macedonsky mal najkrajsie zeny sveta a ozenil sa tu na severe v Baktrii. Roxana ho vraj ocarovala. Teraz tazko povedat.…
Pri vzniku BUBO som sa rozhodol 1. rozvíjať cestovateľstvo 2. šíriť vo svete dobré meno Slovenska cez charitu a slušn…
Herát je 3. najväčšie mesto Afganistanu veľkosti ako Bratislava, hlavné mesto provincie Herát. Herát, „Perlu Khoras…
Prečo navštíviť Afganistan? História, ktorá sa diala na území Afganistanu je lákavá, ťahá ma do Afganist…
"Z hotela choďte vždy po deviatej a späť buďte už o štvrtej, pri vstupe vás budu prezerať. Bombové útoky sú ráno no a potom večer. My sne bývali v Serene vtedy keď tam…
Iránske mešity patria k najkrajším na svete. Niet divu, že sme v Mašade, kde stojí najokázalejšia svätyňa zo…
Abdul s akousi červenou elektrickou tenisovou raketou chodí okolo mňa a zabíja výbojom muchy. Salam! Zdravím z Núbie. ¾ Núbie ležia v Sudáne a iba ¼ v Egypte. Oblasť…
Potetovaný indián je nahý, červená ručne pletená 'sukňa" mu zakrýva bedrá. Ako zo sna. V ruke drží dlhú f…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-