1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (89)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

supervisor

09

18:44

jún

2010

Peter dakujeme za pochvalu zajazdu Kuba 14 provincii. Ako supervisor tohoto zajazdu vysvetlim body 1/ Cienfuegos je 3* hotel so sluzbami all inclusive (ktore davame ako…

Sopka a tisici prispevok na Forum

25

21:56

máj

2010

Dakujem za taku velku navstevnost na premietani o Madagaskare. Vonku este svetlo a u nas najplnsia sala zo vsetkych co Palace cinemas na Slovensku ma. Opat mi ludia…

Aktualne rozpravanie o francuzskej Afrike

20

16:10

máj

2010

Ahoj! Pozývam Vás na sledovanie mojich dvoch ciest po "francúzskej Afrike". Dnes, vo štvrtok na TA3 o 19,15 rozprávam o veľmi peknej aj keď náročnej ceste cez…

Ile Sainte Marie

11

12:25

máj

2010

Madagaskar Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

„Na sever Sainte Marie sa s tvojou motorkou nedostanes. Tu za hotelom cesty koncia, su to iba same kamene, potom piesok, nevyspytatelne prechody riek.... chod dole…

Neskutočný Madagaskar

02

18:09

máj

2010

Madagaskar sa plavi Indickym oceanom, ktory mi tu vedla pocitaca sumi pod juznym krizom. Fauna a flora je endemicka ale najvacsim prekvapenim pre mna boli domorodci.…

Moric Benovsky v Isalo

01

20:55

máj

2010

Prebehlo historicke stretnutie. Dokazali sme to. Presli sme Madagaskar krizom az na juh. Cestovatelia vzdy hovorili ze to trva vacnost a musite trpiet.. My sme to…

Ambalavao, lemur cata, kmen Bara,

30

19:56

apr

2010

Tvrdo makame. Dnes sme vstavali o pol siestej, Ja som zliezol z mojej stracej nozky °uvidite na premietani° dali si ranajky a vyrazili. Nadherne fotografie…

Betsileo

29

16:00

apr

2010

Salama avy aty Sahambawi. Zdravime z uzemia kmena Betsileo. Nachadzame sa mimo hlavnych ciest v obkruzeni ryzovych poli a najvacsich cajovych plantazi Madagaskaru. A tak…

Jedinečný Madagaskar

27

08:10

apr

2010

Hlasim sa z Noemovej archy, ktora unasa svetom unikatnu faunu a floru a aj unikatnu kulturu miestnych obyvatelov. O endemitoch z Madagaskaru vie kazdy, ale to, ze tu…

Pozvanka na cestovatelsky festival ktory zacne zajtra rano

22

22:58

jan

2010

Srdecne pozyvam vsetkych milovnikov cestovania a ludi ktorych nasa planeta stale rajcuje, na stravenie netradicneho vikendu. Ked sa rozhodnete prist cez vikend od 9,00…

BUBO BAL

14

10:13

jan

2010

Pekny den. BUBO BAL samozrejme bude aj tento rok a v termine aky sme avizovali -buduci vikend. Srdecne pozyvam - program sme pripravovali cely rok a mame tu vynimocne …

Vianoce

24

23:47

dec

2009

Stastne a vesele Vianoce do celeho sveta prajem. Majte sa kraaasne.