1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (89)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Peter dakujeme za pochvalu zajazdu Kuba 14 provincii. Ako supervisor tohoto zajazdu vysvetlim body 1/ Cienfuegos je 3* hotel so sluzbami all inclusive (ktore davame ako…
Dakujem za taku velku navstevnost na premietani o Madagaskare. Vonku este svetlo a u nas najplnsia sala zo vsetkych co Palace cinemas na Slovensku ma. Opat mi ludia…
Ahoj! Pozývam Vás na sledovanie mojich dvoch ciest po "francúzskej Afrike". Dnes, vo štvrtok na TA3 o 19,15 rozprávam o veľmi peknej aj keď náročnej ceste cez…
„Na sever Sainte Marie sa s tvojou motorkou nedostanes. Tu za hotelom cesty koncia, su to iba same kamene, potom piesok, nevyspytatelne prechody riek.... chod dole…
Madagaskar sa plavi Indickym oceanom, ktory mi tu vedla pocitaca sumi pod juznym krizom. Fauna a flora je endemicka ale najvacsim prekvapenim pre mna boli domorodci.…
Prebehlo historicke stretnutie. Dokazali sme to. Presli sme Madagaskar krizom az na juh. Cestovatelia vzdy hovorili ze to trva vacnost a musite trpiet.. My sme to…
Tvrdo makame. Dnes sme vstavali o pol siestej, Ja som zliezol z mojej stracej nozky °uvidite na premietani° dali si ranajky a vyrazili. Nadherne fotografie…
Salama avy aty Sahambawi. Zdravime z uzemia kmena Betsileo. Nachadzame sa mimo hlavnych ciest v obkruzeni ryzovych poli a najvacsich cajovych plantazi Madagaskaru. A tak…
Hlasim sa z Noemovej archy, ktora unasa svetom unikatnu faunu a floru a aj unikatnu kulturu miestnych obyvatelov. O endemitoch z Madagaskaru vie kazdy, ale to, ze tu…
Srdecne pozyvam vsetkych milovnikov cestovania a ludi ktorych nasa planeta stale rajcuje, na stravenie netradicneho vikendu. Ked sa rozhodnete prist cez vikend od 9,00…
Pekny den. BUBO BAL samozrejme bude aj tento rok a v termine aky sme avizovali -buduci vikend. Srdecne pozyvam - program sme pripravovali cely rok a mame tu vynimocne …
Stastne a vesele Vianoce do celeho sveta prajem. Majte sa kraaasne.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing