1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (92)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Je ráno, 27 stupňov, práve sme pristáli v Colombe. Ráno nás bol odprevadiť honorárny konzul ktorý priletel zo Srí…
Odlietame na Srí Lanku. Zdravím z business lougé /všetci letíme biznisom/ cez najnovší terminál v Dubaji. Podar…
Nas cestovatelsky festival Camera Slovakia je opat za nami. Skoncil pred 3/4 hodinou. Dakujem sefom organizacneho teamu Kamile Presnajderovej a Jurajovi Ondrejcikovi.…
"Ja ďalej teda už nejdem", odhodlaným hlasom deklaruje Janka. Traja muži sa dobrovoľne hlásia že ju odprevadia dolu. Všetci čierne tváre od…
Zdravím spod sopky Arenal z hotela Hotel Arenal Kioro Suites & Spa. Ide o 5* hotel - kúpele a my sme sa práve z termálnych kúpeľov…
Počujem smiech z hora z reštaurácie. Homáre, krevety Jumbo, rebrá, chilské vínko a šampanské. Rozlúčkov…
Piatok a koniec týždňa. Pre nás posledný deň pri Tichom oceáne. Zajtra vyrážame do tropického a neskôr do hmlového…
Buenos dias amigos, je 10 a pomaličky vstávame do 30 stupňového humidoru. Raňajky do postele, potom sa hodím na pieskovú pláž Conchal …
Nikaragua nás všetkých dostala. Kohútie zápasy, fabrika na cigary, kde sme si všetci nakúpili madrusos a torpedos za…
Mária, máRIA, maRIIIA, máRIA NIKARAGUA!!! kričí biskup a ja si pripadám ako na futbalovom štadióne. Kostol praská…
Jedna z najchudobnejších krajín sveta v tomto regióne porovnateľná iba s Haiti, jednoznačne najchudobnejšia krajina severnej,…
Som rád že mikulášsky let ^Kambodžanov^ dopadol dobre a zdravím Elenu. Na tejto strane našej zemegule je kľud. Zdravím z…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing