1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (25)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Moheli je najmenším z Komorských ostrovov, mnohými považovaný za ten najkrajší, čo sa týka plá…
Komorský ostrov Anjouan má vlastného sultána a vlastnú vládu. Anjouan si volí vlastného prezidenta a má…
Pivo obsahuje B vitamín a ten neznášajú komáre- keď v Afrike pijete pivo, bojujete proti malárii. Pivo v Afrike, najm…
Afrocentrické, panafrické náboženstvo, ktoré vo svete v 70. rokoch minulého storočia spopularizoval geniálny hudobník Bob Marley. V čo vlastne veria a aké sú základné…
Reggae je hudobný žáner, ktorý vznikol na Jamajke koncom 60. rokov. Tento výraz označuje aj modernú populárnu hudbu Jamajky a jej diaspóry. Dom Boba Marleyho je na…
O čom je hlavné mesto Fidži, štátu s 333 ostrovmi? Dáte si čaj o piatej? Ľudské mäso už k nemu nepodávaj…
Na Nadi som doletel mnoho razy, často tu musím prespať a tak poznám všetky hotely v okolí letiska. Posledne som mal jeden, ktor…
Prešiel som všetky krajiny sveta a v mnohých značne odľahlých oblastiach som bol skôr, než tam dorazí noha bežné…
Severná Kórea (KĽDR) je najznámejšou ukážkou. No totalitné režimy nájdete všelikde na svete, iba nie s…
Na Fidži pristávam už po siedmy raz. Keď som tu bol v roku 2016, písal som o policajnom štáte, no teraz je to úplne in…
Karibik ponúka niektoré z najkrajších prírodných miest na svete, od bielych pieskov a modrých vôd až po svieže…
Karibovia sa dajú vidieť iba tu na ostrove Dominika, lebo na iných miestach Karibiku týchto indiánov už vyhubili. Izrael nás čak…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -