El Convento hotel, Antigua

El Convento hotel, Antigua Malý luxusný boutique hotel

Antigua je skvelé mesto so 400 ročnou históriou a je súčasťou svetového dedičstva Unesco. Podľa mnohých ostrieľaných cestovateľov je Antigua možno aj najkrajším mestom na svete. To už posúdite Vy sami, keď sem prídete. Niet sa ale čo čudovať, že práve tu prostred koloniálnej nádhery sa nachádza jediný luxusný butikový hotel v celej krajine. Ten odráža históriu krajiny a dômyselným spôsobom Vás presvedčí, že ste si vybrali úplne správne. Condé Nast Johansens mu udelil víťaznú cenu roku 2019.

Hotel El Convento je historický a ponúka luxusné cestovateľské zážitky formou úžasných služieb. Krásna tradičná budova s patiom, bazénom, starými stromami a kľudnou, rozvážnou atmosférou rozmaznáva Vaše zmysly od príchodu po check out. Jedna z 26 suit zabezpečí Vašu pokojnú a diskrétnu dovolenku. Podporte svojou návštevou lokálny business a vychutnajte si pohostinnosť zamestnancov pochádzajúcich z tohto mestečka.

Každá suita je zariadená do iného štýlu a odráža minulosť a farby mesta Antigua. Vstupné dvere do jednotlivých izieb sú ručne robené z lokálneho tropického dreva, vyťaženého z udržateľného lesa, a sú na nich vyrezané dôležité postavy z minulosti mesta. Súčasťou izieb je koloniálne patio s fontánou, obývačka s jedálňou a v niektorých je aj jacuzzi. Je len málo miest na svete s atmosférou ako má tento hotel. To čo sa podarilo vytvoriť tu, je doslova unikát, ktorý hľadáte.

Dajte si svetoznámu kávu z Guatemaly, ktorá sa pestuje na malých lokálnych farmách (v Guatemale celkom chýbajú obrovské kávové plantáže), usaďte sa v patio a sledujte lúče slnka ako hladia červenú strechu El Convento a v diaľke stojí majestátna sopka, ktorá celé toto mesto stráži. Zatvorte oči a snívajte. Tento zážitok prežite spoločne s BUBO na zájazde v Guatemale. Tento hotel si vyberá väčšina klientov. 


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Amerika  

Honduras, Salvador, Mexiko, Guatemala, Belize

03.08. → 17.08. +6 termínov

náročnosť

15 dní

Trvanie

4530
K

Amerika  

Mexiko, Guatemala, Belize


náročnosť

13 dní

Trvanie

3980
K

Amerika  

Panama, Kostarika, Nikaragua, Honduras, Salvador, Mexiko, Guatemala, Belize


náročnosť

22 dní

Trvanie

6390
Poklady Peténu - Guatemala, ako ju nepoznáte Blog

Blog Poklady Peténu - Guatemala, ako ju nepoznáte

Guatemala, krajina o veľkosti približne bývalého Československa, sa delí na 22 krajov. Najväčší z nich sa volá Petén a zaberá rozlohu takmer troch…

Katarína Líšková 8 min. čítania
Nezvyčajné vianočné zvyky Blog

Blog Nezvyčajné vianočné zvyky

Iný kraj, iný mrav a ani vianočné zvyky nie sú výnimkou. Pozrite sa s nami ako trávia sviatky v blízkych i vzdialených končinách sveta.

Pavel Fellner 8 min. čítania
Najexotickejší ľudia sveta 2024 Blog

Blog Najexotickejší ľudia sveta 2024

Kde v najbližšom roku nájdete ešte tú pravú exotiku? Kde máte šancu dostať sa do doby kamennej a kde môžete nafotiť svoj najexotickejší…

Ľuboš Fellner 14 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: