Kimci na kyslo, kimci na stiplavo, kimci na takom koreni a kimci...Ked sa fotite nepoviede syyyyr ale kimciiiii, Kimci je tak popularna kapusta ze kazdy korejec zje rocne viac ako 35 kilo tejto kapusty. Dokonca sa vravi, ze korejec vie zit bez zeny, ale bez kimci sa neda....Len kimci pripravuje zena, tak bez zeny...Ked korejec ide do sveta, vie ze bez kimci sa nezaobide, v duty free shopoch na letiskach miesto parfemu a alkoholu si musi kupit aj kilo tejto zivotadarnej kapusty... My ju tu ochutnavame vo velkom a je vraj 200 chuti. Rozpoznavame jemne detaily ako ked viete rozpoznat vone vina atd. Korejska kuchyna to je utok na vase chutove pohariky. Vcera sme mali napriklad jemne kusky pikantnej kacky, ktore sme si ugrilovali a potom zabalili do listov a namocili do skvelej omacky. Mnam. Nik nebol hladny, ale ...neochutnaj to. Korejske narodne jedlo BIBIMBAB? Ryza s hovedzim maskom nakrajane na jemne kusky, riasy, stiplave zamiesat a mate nieco skvele. Ale nieco tomu chyba... Kimciiii. Gurmanska Juzna Korea. Nechudneme, kimcijujeme

Zobraziť viac príspevkov z krajiny Južná Kórea

Ďalšie dovolenky do krajiny:

BUBO Covid garancia v cene

Preplatíme vám test aj domácu karanténu