310 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (17)

Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Nepál

georgovi z bubo

17

08:33

okt

2007

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

georgi, uz ti prisla ta skupina? rada sa pridam, ak ide o cokoladove croissanty...

patricia Fórum
Kathmandu daily news

15

09:33

okt

2007

Musim hrat solitaire, kym sa mi nacita stranka (minesweeper ma uz nebavi), dnes ta konektivita internetu je nejaka slimacia. Vcera cast skupiny trekerov z Dolneho…

nadherny slnecny den

12

17:13

okt

2007

Ludia sa mi tu budia v noci prelaknuti, kde maju trekove palicky, vstavame kvoli letu k Everestu o siestej a su v pohode, ze si mohli pospat, takmer celodenna prehliadka…

BUBO Trekking Dolny Mustang

11

17:34

okt

2007

Skupinka (uz mi niekto vravel, ze sa mam tomuto vyrazu vyhybat, ale stale nevidim dovod!) nasich trekkerov z Dolneho mustangu sa dnes vratila do Kathmandu. Unaveni, ale…

naspat v Kathmandu

08

16:29

okt

2007

...an' i wanna know, have you ever seen the rain? an' i wanna know, have you ever seen... rytmicke busenie na bubny, zvuk naladenej gitary a jemne chraplavy muzsky hlas.…

...z Nepalskej hranice

28

06:57

sep

2007

Mame za sebou neskutocny zjazd z Nyalamu do Zhangmu. Ideme dalej. Zijeme a znovu sa smejeme, tentokrat uz po nepalsky. Tibet bol super, urcite bude aj Nepal! :)

Biela strecha, biely Bhairav

27

19:25

sep

2007

Chrumem sladky cukrik a zrychlenie ma vtlaca do sedadla. Zuzke vedla trci z ucha vata, smejeme sa, a pozeram, nepalska letuska je neobycajne krasna. Fotime aj Zuzku, aj…

CTNI-CT=NI

26

19:13

sep

2007

Posledne "Ni Hao" som povedal dnes okolo poludnia cinskym colnikom a odvtedy sa specializujem vyhradne na "Namaste!". Dorazili sme do hlavneho mesta Nepalu a naberame…

Kathmandu

13

14:44

aug

2007

Po nezabudnutelnom prechode cez Gyantse, Shigatse, Tingri a Zhangmu sme konecne dorazili do hlavneho mesta Nepalu. Vsetci mi teraz oddychuju na izbach 4* hotela, ktory…

medzi nosorozcami...

06

15:28

aug

2007

a po rafte, najprv polovica nechcela ist a nakoneniec takmer vsetci na 2 hod. rafte, moja posadka sice skoncila druha ale vyhrala sutaz o najsympatickejsi raft, boli sme…

Posledny den v Kathmandu...

04

18:39

aug

2007

...skupina oslavuje pri rockovej skupine a tancuje na deep purple, led zepllin ci black sabath. I ked toto mesto sa trosku berie na odpocinok ludia spia minimalne, VED…

Kathmandu

04

15:13

aug

2007

Po 2-dnovej dobrodruznej ceste cez Himalaje sme uspesne dorazili do Kathmandu. Himalaje - Mont Everest sme videli v plnej krase z vysky vdaka leteckej spolocnosti Buddha…