310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (17)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
georgi, uz ti prisla ta skupina? rada sa pridam, ak ide o cokoladove croissanty...
Musim hrat solitaire, kym sa mi nacita stranka (minesweeper ma uz nebavi), dnes ta konektivita internetu je nejaka slimacia. Vcera cast skupiny trekerov z Dolneho…
Ludia sa mi tu budia v noci prelaknuti, kde maju trekove palicky, vstavame kvoli letu k Everestu o siestej a su v pohode, ze si mohli pospat, takmer celodenna prehliadka…
Skupinka (uz mi niekto vravel, ze sa mam tomuto vyrazu vyhybat, ale stale nevidim dovod!) nasich trekkerov z Dolneho mustangu sa dnes vratila do Kathmandu. Unaveni, ale…
...an' i wanna know, have you ever seen the rain? an' i wanna know, have you ever seen... rytmicke busenie na bubny, zvuk naladenej gitary a jemne chraplavy muzsky hlas.…
Mame za sebou neskutocny zjazd z Nyalamu do Zhangmu. Ideme dalej. Zijeme a znovu sa smejeme, tentokrat uz po nepalsky. Tibet bol super, urcite bude aj Nepal! :)
Chrumem sladky cukrik a zrychlenie ma vtlaca do sedadla. Zuzke vedla trci z ucha vata, smejeme sa, a pozeram, nepalska letuska je neobycajne krasna. Fotime aj Zuzku, aj…
Posledne "Ni Hao" som povedal dnes okolo poludnia cinskym colnikom a odvtedy sa specializujem vyhradne na "Namaste!". Dorazili sme do hlavneho mesta Nepalu a naberame…
Po nezabudnutelnom prechode cez Gyantse, Shigatse, Tingri a Zhangmu sme konecne dorazili do hlavneho mesta Nepalu. Vsetci mi teraz oddychuju na izbach 4* hotela, ktory…
a po rafte, najprv polovica nechcela ist a nakoneniec takmer vsetci na 2 hod. rafte, moja posadka sice skoncila druha ale vyhrala sutaz o najsympatickejsi raft, boli sme…
...skupina oslavuje pri rockovej skupine a tancuje na deep purple, led zepllin ci black sabath. I ked toto mesto sa trosku berie na odpocinok ludia spia minimalne, VED…
Po 2-dnovej dobrodruznej ceste cez Himalaje sme uspesne dorazili do Kathmandu. Himalaje - Mont Everest sme videli v plnej krase z vysky vdaka leteckej spolocnosti Buddha…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -