125 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Malajzia (3)
Malajzia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Malajzia
Nachádzame sa na exotickom ostrove Borneo, kde okrem objavovania džungle, miestnych endemických druhov zvierat a domácich kmeňov máme, v r…
Všetko dobré prajeme v novom roku! Tentoraz podľa čínskeho tradičného kalendára. Skončil sa nám rok psa a začal rok prasaťa.…
Ostrov Penang a na něm ležící město George Town je jedno z historických míst nacházející se na území…
V stredu 9. mája 2018 sa uskutočnili 14. malajzijské všeobecné voľby. Telefonujem Michaelovi, preboha je to už 15 rokov, čo sme v jeho hoteli…
Telefonujem Michaelovi, preboha, je to už 15 rokov, čo sme v jeho hoteli oslavovali 30. narodeniny mojej ženy. Michael je etnický Číňan a hrdý občan Malajzie, krajiny,…
Borneo predstavuje skutočnú exotiku. Akúsi métu, plnú nepredstaviteľných vecí a zážitkov. Po Bruneji a jemnej bizarnosti…
Kuala Lumpur je hlavné mesto Malajzie a patrí medzi k najzaujímavejším metropolám juhovýchodnej Ázie. Včera večer…
Na zájazde Thajsko, Malajzia, Singapur je našou prvou zastávkou po prekročení malajzijských hraníc ostrov Penang. Cesta do…
John Irwing napísal báječnú knihu: Modlitba za Owena Meanyho. Dlhšie som rozmýšľala, ako nazvať tento príspevok, ale st…
Na Malajskom polostrove je veľmi populárne používanie skratiek. V hlavnom meste Malajzie ma vítajú slovami: "Vitajte v KL (čítaj 'kej…
Malajzia je krásna krajina s unikátnou históriou a ešte zaujímavejším hlavným mestom. My v BUBO vyhľadá…
Sabah je druhým najväčším štátom Malajzie a leží na treťom najväčšom ostrove sveta Borneo. Prilietame do…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -