125 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Jordánsko (6)

Jordánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Jordánsko

Koniec dňa neznamená všetko

18

03:56

máj

2019

Jordánsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dnes sme absolvovali nádherný trip . Celodenný výlet do Petry mi ukázal toto krásne Nabadejské mesto. Za krásny v…

Ad-Deir, Petra

17

20:28

máj

2019

V tento deň sme so skupinkou 11. ľudí absolvovali cestu do Petry, ktorá patrí k jednému zo 7. divov sveta. Tento zážitok by som doprial zažiť každému a precítiť…

Beduíni v Jordánsku

17

20:24

máj

2019

Petra, to je pojem známy. Beduíni? Ten už menej. Dnes, popri objavovaní všetkých kútov Petry, som sa sama seba spytovala - ako…

Mojžišovo údolie, Jordánsko

17

18:58

máj

2019

Iba včera sme sa prehupli z chladného počasia na Slovensku do teplého Jordánska smerujúc rovno za jedným z divov sveta, ktorý…

Mt. Nebo, Mojžišova hora

05

08:14

mar

2019

Len necelých 10 kilometrov východne od Madaby leží jedno z najdôležitejších pútnických miesto Jordánska. Je…

Jarash, Jordánsko

01

08:27

mar

2019

Upršané ráno pri Mŕtvom mori nám dnes veľmi neprekáža, pretože sa vydáme na sever Jordánska hľadať krásu v…

Návšteva Petry vo februári

28

20:48

feb

2019

Jarné prázdniny trávi BUBO na viacerých frontoch a jedným z nich je aj orientálne, blízkovýchodne Jordánsko. Ráno ešte za tmy opúšťame naše hotelové rezorty na brehu…

Červené more, Jordánsko

24

08:50

okt

2018

„Ešte krajšia než tá Sahara,“ hovorí mi pri beduínskom čaji na jordánskej púšti Wadi Rum Pavol. V…

Hotel Kempinski, Mŕtve more

21

08:20

apr

2017

Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…

Áronova hrobka v Petre

20

07:24

apr

2017

Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …

Betánia Zajordánska

17

19:58

feb

2017

Hovorili mu Yeshua. Prišiel zo severu k miestu, kde Ján Krstiteľ vodou zmýval hriechy, tým, ktorí za ním prišli. To sa…

Mansaf, Petra, Wadi Rum

16

19:44

feb

2017

O Jordansku vieme malo, ale ma co ponuknut. My sme nasu kratku, ale zato intenzivnu cestu zacali v Petre. Hned na zaciatku mesta je pramen, ktory Mojzis otvoril svojou…