125 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Jordánsko (6)
Jordánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Jordánsko
Dnes sme absolvovali nádherný trip . Celodenný výlet do Petry mi ukázal toto krásne Nabadejské mesto. Za krásny v…
V tento deň sme so skupinkou 11. ľudí absolvovali cestu do Petry, ktorá patrí k jednému zo 7. divov sveta. Tento zážitok by som doprial zažiť každému a precítiť…
Petra, to je pojem známy. Beduíni? Ten už menej. Dnes, popri objavovaní všetkých kútov Petry, som sa sama seba spytovala - ako…
Iba včera sme sa prehupli z chladného počasia na Slovensku do teplého Jordánska smerujúc rovno za jedným z divov sveta, ktorý…
Len necelých 10 kilometrov východne od Madaby leží jedno z najdôležitejších pútnických miesto Jordánska. Je…
Upršané ráno pri Mŕtvom mori nám dnes veľmi neprekáža, pretože sa vydáme na sever Jordánska hľadať krásu v…
Jarné prázdniny trávi BUBO na viacerých frontoch a jedným z nich je aj orientálne, blízkovýchodne Jordánsko. Ráno ešte za tmy opúšťame naše hotelové rezorty na brehu…
„Ešte krajšia než tá Sahara,“ hovorí mi pri beduínskom čaji na jordánskej púšti Wadi Rum Pavol. V…
Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…
Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …
Hovorili mu Yeshua. Prišiel zo severu k miestu, kde Ján Krstiteľ vodou zmýval hriechy, tým, ktorí za ním prišli. To sa…
O Jordansku vieme malo, ale ma co ponuknut. My sme nasu kratku, ale zato intenzivnu cestu zacali v Petre. Hned na zaciatku mesta je pramen, ktory Mojzis otvoril svojou…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -