309 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (23)

Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Japonsko

Sme v Tokiu

17

12:02

máj

2006

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Už sme v Tokyo. Konečne! Na Fuji sme boli v 5 tábore vo výške 2350m a ledva sme dovideli z reštaurácie na autobus. Strašn…

Japonsko - vďaka Ľuboš

16

12:06

máj

2006

Ďakujem Ľubo sanovi (japonskú gramatiku neovládam, takže neviem ako sa to píše) za vytvorenú atmosféru počas celého n…

Marhulka Fórum
Kyoto - cestovanie Japonskom kedysi

14

16:41

máj

2006

Opäť zdravím z najjaponskejšieho zo všetkých japonských miest z Kyoto. Nádherné počasie, súťaž v kjudo a v…

Opäť Hirošima

11

15:14

máj

2006

Stojíme na nástupišti v Himeji a zrazu sa blížia svetlá. Kamera nestíha zaostriť. Fuuuuuuu a už je preč. Rýchlosť …

Osaka, sme tu

10

08:51

máj

2006

Druhá skupina priletela bez problémov. Čakal som na nich už od skorého rána. Meškali 15 minút, batožina došla komplet.…

Pozdrav z osackého letiska Kansai

09

15:29

máj

2006

Hlásim sa z letiska Kansai. Takže prvá skupina odletela bez problémov. Lúčenie bolo ťažké... Všetci sa však tešia…

Osaka - odlet a prílet

09

11:08

máj

2006

Naša prvá skupina dnes z Japonska odlieta. Strávili sme tu úžasný čas. Za krátky čas stihli veľmi veľa. Videli sme nielen…

Kjóto, to je Japonsko

07

14:26

máj

2006

Vošli sme na malý dvorček. Rybníček s červenými vzácnymi kaprami, bonsaje, bambus a proste krása. Kvety kvitli. Posadili sme sa…

Japonsko - fugu, kjúdo a slimáky

06

16:09

máj

2006

Slimáky boli to najhoršie čo som v živote jedol. Fuj.. Hiroshima nás nadchla a tie tance a slávnosti a tisíce sviečok na vode - veď…

Deň detí v Hiroshime

05

14:29

máj

2006

Dnes je v celom Japonsku deň detí -lepšie povedané chlapcov a všade visia kapre, symbol šťastia. V Hirošime je okrem toho 30. v…

Hirošima a najrýchleší Nozomi

04

10:57

máj

2006

Po zhliadnutí zápasníkov sumo sa naše dámy takto romanticky rozpísali... 300 km rýchlosťou sme sa dorútili na juh…

Pozdrav z Japonska

04

03:28

máj

2006

Mám sa dobre, pribrala som minimálne dve kilá, každé deko aj kilo je tvoje, odchádzame do Hirošimi , pokúsim sa zavolať.…

Marhulka Fórum