309 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (23)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Už sme v Tokyo. Konečne! Na Fuji sme boli v 5 tábore vo výške 2350m a ledva sme dovideli z reštaurácie na autobus. Strašn…
Ďakujem Ľubo sanovi (japonskú gramatiku neovládam, takže neviem ako sa to píše) za vytvorenú atmosféru počas celého n…
Opäť zdravím z najjaponskejšieho zo všetkých japonských miest z Kyoto. Nádherné počasie, súťaž v kjudo a v…
Stojíme na nástupišti v Himeji a zrazu sa blížia svetlá. Kamera nestíha zaostriť. Fuuuuuuu a už je preč. Rýchlosť …
Druhá skupina priletela bez problémov. Čakal som na nich už od skorého rána. Meškali 15 minút, batožina došla komplet.…
Hlásim sa z letiska Kansai. Takže prvá skupina odletela bez problémov. Lúčenie bolo ťažké... Všetci sa však tešia…
Naša prvá skupina dnes z Japonska odlieta. Strávili sme tu úžasný čas. Za krátky čas stihli veľmi veľa. Videli sme nielen…
Vošli sme na malý dvorček. Rybníček s červenými vzácnymi kaprami, bonsaje, bambus a proste krása. Kvety kvitli. Posadili sme sa…
Slimáky boli to najhoršie čo som v živote jedol. Fuj.. Hiroshima nás nadchla a tie tance a slávnosti a tisíce sviečok na vode - veď…
Dnes je v celom Japonsku deň detí -lepšie povedané chlapcov a všade visia kapre, symbol šťastia. V Hirošime je okrem toho 30. v…
Po zhliadnutí zápasníkov sumo sa naše dámy takto romanticky rozpísali... 300 km rýchlosťou sme sa dorútili na juh…
Mám sa dobre, pribrala som minimálne dve kilá, každé deko aj kilo je tvoje, odchádzame do Hirošimi , pokúsim sa zavolať.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -