598 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (16)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Dnes ráno nás čakala návšteva UNESCO pamiatky s názvom Qutub Minar. Je to moslimský komplex s najvyšším…
Namasté! Dva dni dozadu sme odštartovali Veľký Okruh Indiou. Na letisku čakáme vo večerných hodinách našu výpravu…
Najnovsie novinky z expedicie Pakistan Himalaje Ladakh: Kvoli bezpecnostnej situacii,nestabilite v indickom state Kasmir a nepriechodnosti cesty sme sa vybrali do…
Naše nepálske dobrodružstvo sa po odchode z národného parku Chitwan pomaličky, ale isto chýlilo ku koncu. Našťastie sa v&scaron…
Je 15. augusta 1997 a ja vchádzame do najlepšej reštaurácie na Connaught Place v absolutnom centre Naí Dillí. Máme za…
Prilietam na medzinárodné letisko Chhatrapati Shivaji v meste Mumbai. Na letisku nekompromisne zjednávam cenu taxíka z 1500 rupií na 350. Indické mesto Mumbai, je…
Namasté! Len včera sme dorazili do neuveriteľnej krajiny menom India a už sa nám poriadne dostáva pod kožu. Včera večer sme si spravili zaujimav…
Namaste! Nasa expedicia zatial prebieha na jednicku. Po exotickom moslimskom Pakistane kde sme obdivavali krasne Mughalske pamiatky v kulturnom a historickom centre…
Bombaj je perla anglickej architektúry. Stará ošumelá krása vás nadchne či už pri starej železničnej stanici Victoria alebo…
Namgyal Tsemo Gompa je budhistický kláštor, pomenovaný podľa kráľa Tashi Namgyala, ktorý ho dal postaviť približne v roku 1430.…
Po skvelej expedícii od Iránu cez Afganistan po Kirgizsko sa teraz pozerám na krásnu Kančedžongu, 3. najvyššiu horu na svete z…
"Čože? Ty chceš ísť do Indie? Asi si sa úplne zbláznila" ,reagovali moji priatelia na moju novú cestovateľskú destináciu. " S Tebou aj na kraj sveta, ale do Indie so…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -