613 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: India (27)
India - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - India
Kino je tak krasne a vyzdobene, ze mi to pripominalo divadlo P.O.O.v bratislave. Fil je spolocenska udalost. Na film sa ind pripravuje dlho, vyparadi sa, , je to miesto…
Preco ten riksiar ide na zelenu? A preco sa neprebieha, chce vobec baksis, ze sa nesnazi porusovat dopravne predpisy? Aj takto sa ludia etablovali na indiu. A to este…
Dnes nas caka posledny den expedicie po nadhernych 4 Azijskych krajinach :) Pytala som sa vcera len tak namatkovo, co bolo najlepsie a vsetci boli chvilku tichu a…
Zdravime domov z horucej Indie :) naozaj horucej ! Nie len co sa tyka kulturnych sokov, gastronomie ale aj pocasia. Dnes sme trhli rekord a absolvovali sme prehliadku…
Konecne svata rieka Ganga, nik neveri co sa tu da zazit, stale neveria mojim slovam, ze tu plavaju mrtve tela, nedohorete tela, takmer vsetky odpadky posvatneho mesta…
Neuveritelna india, kolkokrat to uz zaznelo? Ktora krajina ma nadrogovanych colnikov, ktori tupo pozeraju do vasich pasov a este teraz spracovavaju myslienku, ktoru…
...ze aky bol raft? No predsa Waaau!! Voda od posledneho mesiace co som tu bol este viacej klesla a teda vystupili kamene. Bolo viacej pereji a teda aj usekov, kde to…
Folu, ani ti nemusim hovorit, ako strasne ti tu Barmu zavidim. Uplne vidim tie pagody tam, rych rybarov, uprasene deticky na treku za Kalaw, Mandalajsky kopec, tisice…
Velky okruh sa uzavrel, skupina stastne odletela domov. Ja sa predieram hustou premavkou v tomto najvacsom meste Indie a uzivam si posledne minuty pohladov na krajinu…
Pozehnana matka tereza? Matka Tereza z Kalkaty. Jej charita pohla svetom, 87 rocna, utla, malinka, ale srdcom obrovska zena, ktora v osemnastich rokoch opustila vlastnu…
Moze prehlusit ventilator procesora na pocitaci ventilatory v miestnosti? V Indii je vsetko mozne. Zvlast v kolonialnej Kalkate. Sedim si tu, doniesli mi caj (aj ked…
modry gin s prichutou pomaranca, v myslienkach spalovacie ghaty, budhisticke chramy stare takmer tisic rokov, miesta, po ktorych kracal princ Siddharta Gautama, ulicky,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -