119 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Namíbia (9)
Namíbia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Namíbia
Ešte pred pár dňami Strieborný sršeň a Bílí andelé (mená našich BUBO áut) prešli zelen…
Ahoj zo Swakopmundu, milého malého nemeckého mestečka v Namíbii, na pobreží Atlantiku. Odkedy sme sa naposledy ozvali z Kapské…
Hlásime sa z Namíbie. Z červenej púšte ktorá sa tu stretáva priamo zo studeným Atlantikom. Swakopmund je povestný…
Tááák a sme takmer v Etoshi, Národný park v Namíbii s veľkým NP :) Dva dní safari na jednom z najčarovnejš…
Namíbia v južnej Afrike patrí medzi najsuchšie krajiny sveta, no aj napriek tomu sa v nej nachádza veľa zelene. Dnešok sme strá…
Swakopmund - usporiadané nemecké mestečko uprostred namibskeho pobrežia, úplný šok pre nás púšťou ošmahnut…
Máme za sebou najstaršiu púšť sveta Namib, kde sme sa včera riadne zapotili. Tá sa nachádza v Namíbii v západnej…
Namíbia patrí medzi krajiny z najredším osídlením na svete, číta približne 2.5 obyvateľa na kilometer štvorcov…
Namíbia je znáva vďaka kvalitnému safari. Jedným z najlepších safari nielen v Namíbii, ale celkovo v Afrike, je ná…
Tak ako som sľúbila, ozývame sa opäť z Namíbie. Najprv musím vybaviť jeden velikánsky pozdrav pre Adamka od maminy + ocina. Včera…
Ahojte, zdravim z Afriky mamu, Mareka, Katku a vsetkych co sleduju forum. ako pisala nasa sprievodkyna tak ja som bola ta co absolvovala stvorkolky a faaaakt to bolo…
Ahojte všetci doma, nech to znie akokoľvek provokatívne, tak si tu užívame nádherné počasie, práve tu začalo leto. Včera…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -