36 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Karibik (2)
Karibik - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Karibik
Keď trávite dovolenku na ostrove Svätý Martin, nechajte sa zlákať aj na výlet na okolité ostrovy. Ak hľadáte čosi vý…
Keď sa človek vyberie tak ďaleko, tak chce loviť tie najlepšie zážitky. Svätý Krištof nie je rozhodne tým turistický…
Za uplynulý rok navštívilo túto karibskú krajinu 5 miliónov turistov. Cestovateľské opatrenia a reštrikcie maj…
Oscar de la Renta bol jedným z popredných svetových módnych návrhárov. Pravý gentleman zo starej školy sa presl…
Americké Panenské ostrovy sú pre nás Slovákov odruky. Ja som ich navštívil dva razy a strávil som tu…
Do Karibiku sa za hradmi, pevnosťami a celkovo pamiatkami nelieta. Poznám tu však tucet zaujímavých pevností na Haiti, Kube, v…
My v BUBO od svojho vzniku realizujeme zmysluplnú dovolenku tak, aby sme našu planétu zachovali aj pre ďalšie generácie. Tu s…
Svätý Vincent je omnoho bezpečnejší než Trinidad, Jamajka, Dominikánska republika či Portoriko. Ešte bezpečnejšie sú Grenadíny, ktoré k štátu Svätý Vincent patria a kde…
Už ste sa určite stretli s otázkou, že ktorá pláž sa vám páčila najviac? Za mňa osobne mám už túto otázku…
Najvýznamnejšie mesto južnej časti ostrova Svätá Lucia, Vieux Fort, bolo dôležitým obchodným miestom už takmer pred troma…
Svätý Krištof a Nevis ponúkajú možnosti oddychu pre zaľúbené dvojice, rodiny s deťmi alebo individuálnych…
V Codringtonskej lagúne Barbudy hniezdi najväčšia kolónia fregatiek na západnej pologule. Je ich vyše 100 000 a to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -