828 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (15)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Pristávam v Havane na jednej zo svojich prvých ciest po Ostrove Slobody. Kapitán Air France hlási “Čas v Havane 18.30” Po vyst…
Jedna z prvych veci, ktore hovorim ludom, ked priletia na Ostrov Slobody je, ze jeho pridanou hodnotou je bezpecnost a nedostatok internetu. Idealna dovolenka!! To prve…
Vsetkym je dobre zname, ze Kubanci maju hudbu v krvi. Aj moja skupina to zazila na vlastnej kozi. Asi nepoznam krajinu na svete, kde by bolo tolko zivych kapiel. Pridete…
Buena Vista Social Club pozna snad kazdy. Pred par rokmi vzniklo v Havane hned niekolko akoby miest, ktore sa hrdo pysia tymto pomenovanim. Je to akoby niekto vymyslel…
Co robit, ked na Varadere fuka: 1)mozete privriet oci a uzivat si plaz aj tak 2)mozete skusit kite surfing s cokoladkovym instruktorom 3)mozete ist skusit predlzit si…
"Minuly rok sme boli s Petrom, tak ty budes Petra" privitali ma "moji muzi", ked sme sa prvykrat stretli na Kube. Co k tomu dodat? Na nove meno som si celkom zvykla. Uz…
A opat sme pristali na Ostrove Slobody!! Hned po vystupe z lietadla citit ten zvlastny zavan "socializmu" (?), fidelizmu (?).. clovek, len co vystupi, tak aby presiel k…
Kuba sa stále veľmi nemení, aj keď vplyv zrýchleného toku informácií je na mladých ľuďoch už badateľný. Prá…
Baracoa sa väčšine ľudí páči. Sme tu len chvíľku, ale každý už má svoje naj zážitky..niekto vystúpil na Stolovu Horu, niekto sa kúpal vo vodopáde, niekto bol u domácich…
Neuveriteľne, koľko sa nám za ten krátky čas na Kube podarilo zažiť!! Mne sa okrem historických miest, pamiatok a prírodného bohatstva…
Dnes sme zahájili našu extra špeciál mini skupinku na Kube o počte kusov tri: šofér, klient a ja :) raňajky si dávam v…
Baracoa sa väčšine ľudí páči. Sme tu len chvíľku, ale každý už má svoje naj zážitky..niekto vystúpil na…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Machu Picchu a relax na Kube
viac → -
Kolumbia 5K
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
Ríšou Mayov
viac → -
-
-