544 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (32)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Pred výberom zájazdu bola favoritom jednoznačne Afrika.Z určitých dôvodov to nebolo pre nás teraz vhodné,tak sme sa rozhodovali pre inú destináciu.Po preštudovaní…
Ahojte Bubáci, chcem sa zmieniť o našom posledne absolvovanom zájazde, z ktorého sme sa vrátili pred Veľkou nocou. Po prvé - veľmi sa nám páčil malý počet skupiny, t…
Tak prvni USA Zapad sezony 2013 mame za sebou...a jake to bylo? Nase Bubo skupina co se tentokrat sesla, byla, rekl bych, az nadprirozene uderna. Vse co jsme videli a…
Toto havajské príslovie popisuje noc ako čas inšpirácie od bohov, kedy nám smrteľníkom odhaľujú svoje tajomstvá…
Aj ja som sa zucastnila zájazdu bonusoveho Los Angeles a Las Vegas v termíne 1.11 do 7.11.2012,bola som velmi spokojná,hlavne s nasou sprievodkynou Saskou,aj ked vsetko…
dobrý deň, nedá mi nenapísať moje zážitky z bonusového zájazdu Los Angeles, Las Vegas, ktoré sa opísať faktický ani nedajú, to treba vidieť a zažiť, presne tak, ako to…
Pokud budeme shovívaví k občasné mlze v San Fran, která sem zkrátka patří, Kalifornie je opět slunečná…jako ostatně vždy Každý den máme program od rána do večera. A co…
Ahojte, s mojími spolucestujúcimi som absolvoval môj prvý výlet s Bubo a isto nie posledný. Kombináciu Las Vegas + Grand…
Jar v New Yorku alebo každý víkend v inom mega-meste. Pred troma týždňami sme sa cez víkend slnili na South Beach v Miami, pred dvoma si v…
Meryl Streep vyhrala Oskara za najlepšiu herečku za bývalú Britskú ministerskú predsedkyňu Margaret Thatcher a v Californii je o…
San Francisco a Golden Gate Bridge. Od roku 1937 až do roku 1964 bolo rozpätie medzi pylónmi najväčšie na svete. V novembri 64 ho prekonal…
Ráno sa začína lyžovať v Nevade - tam svieti slnko od rána a postupne sa prechádza na Kalifornskú stranu. Lanovka nás vyvezue…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh