544 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (33)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Tancujúce fontány pred mafiánskym Belagiom, okázalý luxus v Caesar's Palace,kde si v reštaurácii Trevi priamo pod fontánou ( je väčšia) môžete dať vyprážanú mozarellu.…
Zdravím z Needles. Nikdy ste nepočuli? 1.5 míle od hraníc s Arizonou na "Matičke ciest", Route 66, v Mohavskej pusti na rieke Colorado... Zaujímavé však. Je to od ruky,…
Dnes sme sa aj s manzelom vrátili zo zájazdu New York v termíne 24.11.2011 do 28.11.2011 a nedá mi,aby som hned za cerstva podakovala celemu tímu BUBO o skvele…
Po scénickej pobrežnej ceste až do Santa Barbary a Solvangu. Svadobný obrad na súde v Santa Barbare. Pozreli sme sa, odfotili a radšej sme sa…
Dalsi nasi Bubaci si za svoj bonus vybrali Kaliforniu a dobre urobili. Slniecka mame rozhodne viac ako doma, na Slovensku:-) A co tu take robime? Ochutnavame tekvicovy…
Toto mesto nie len mesto, je to historia, prvy megalopolis, je to atmosfera. Nie je krajsej temy, ako New York, nie je cloveka, ktory by ho nepoznal. toto mesto je…
Ufukanu Kaliforniu sme vymenili za horucu Nevadu. Pomaly sa z nas stavaju rozdvojene osobnosti, lebo nevieme presne, ci mrzneme {vo vnutri hotelov a kasin je 15C} alebo…
Bolo nás 13! Po dlhej ceste, kedy deň nemal konca sme prileteli do Las Vegas. Tu nás už čakala naša milá sprievodkyňa Saša. Navzdory…
Neuveriteľná dopravná zápcha v LA. LA a Washington DC majú podľa štatistík najhoršiu dopravnú situáciu v r…
Hello z USA. Moja mala skupinka hneď po príchode na americkú pôdu zažila šok, teda lepšie povedané, rozhodla som že, že najlep…
Akurat sedime v Tolsona lodge s vyhladom na zapad slnka, ktory je ale z casoveho hladiska v nedohladne a popijame Aljassku leanku. Sice je zo severnych svahov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh