512 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (33)

USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - USA

Z NYC

15

05:20

nov

2010

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Lubo, az teraz vidim, ze si bezal Maraton. No teda..., ja som volunteerovala na 116st & 5th Ave v Harleme, no nevidela som ta, Skoda, bola by sranda na teba narazit ked…

Angie Fórum
Sinatra a korčule

14

20:32

nov

2010

Vianocny stromcek uz stoji na svojom mieste, hra pritom Sinatra, ludia korculuju, popijaju kavicku, slniecko svieti, vtacikovia spievaju a v televizii ide skvely film o…

S Gáboríkom

13

03:47

nov

2010

Uz mame vianocny stromcek v New Yorku!!! A hned nasa skupina dostala vianocny darcek ze videla na klzisku pred rockefellerovym centrom menej znameho hokejistu Gaborika:)

Jeden život je málo

12

03:59

nov

2010

Na New York je asi aj jeden zivot malo, niekto mi tvrdi ze keby tu mal byt mesiac by sa zblazni, ja vsak tvrdim ze sa zblaznim z toho ze nestihnem vsetko co toto mesto…

Zamyslenie nad nesmrtelnostou chrusta

09

08:12

nov

2010

Moj prvy prispevok z iPadu. Nebol som tu iba den a uz je tu tolko prispevkov. Vcera sme teda dobehli maraton ktory o sebe hovori ze je najvacsi na svete a ze je…

Marathon v New Yorku /prve spravy

07

22:10

nov

2010

Este smradlavy s cislom na tricku so slovenskym znakom a s medailou na krku podavam prvu spravu. Kamarati ktori boli v dalsich vlnach este bezia.. Rano bola strasna zima…

DNES je ten DEN

07

10:50

nov

2010

Je 4:38 rano. Dnes v noci sa v New Yorku menil cas ale aj tak... Vonku su 3 stupne, ja mam na sebe bezecke trenirky, tricko ma dlhe rukavy a na tom dres SR. No a na tom…

Hlasenie od nasho maratonskeho teamu

07

04:17

nov

2010

Hlasenie z nasho BUBO teamu v maratone od nasho spravodajcu Mirky: Zatial co ine timy maju lekarov, maserov, my mame v time timoveho knaza:) Kto nas sprekona?:) Drzte…

Maraton v New Yorku

07

01:55

nov

2010

New York sa zblaznil do maratonu!!! A to totalne, mam pocit ze ludia vymenili auta za tenisky a vsade vidno rozcvicujucich bezcov, musite davat pozor aby ste im…

Maraton v NYC

05

13:11

nov

2010

Haloo, salam, namaste. Pre slovenske media salama a namasle... Zdravim Vas uz z New Yorku z nasho Bubackeho hotela.Uz v Londyne ma oslovil pan v obleku. Hej, ides na…

Slavna NHL

30

06:48

okt

2010

Prave sme prisli zo slavnej ligy NHL (vraj najkvalitnejsia hokejova sutaz na svete) este v slavnejsej hale Madison square garden, takmer plny stadion, privital hosti z…

Ideme na NHL

29

14:37

okt

2010

A mame tu slavnu NHL, uz drzime v rukach listky na dnesny zapas medzi Rangers a Caroline! Bude lepsia atmosfera okolo klziska kde sa nahanaju za ciernym cudom lepsia ako…

Black Friday sa končí o

- dní - hod -min -sek