512 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (32)

USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - USA

Portoriko

03

16:12

jan

2011

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Silvester v New Yorku stale rezonuje a ja ho osobne davam medzi najlepsie zazitky, stale kricime spolu s ostatnymi americanmi Happy New Year aj tu na karibskom ostrove…

Priamo na Times Squqre

01

14:32

jan

2011

Kolko je tu dnes ludi? Pytam sa jedneho z new yorkskych policajtov... Kolko? A to ma kto spocitat? snad miliony... Od Times Square su vsetky ulice plne po Central Park,…

Novy rok NEW YORK

31

05:17

dec

2010

Tak toto New York dlho nezazil. Na Times Square su tazke stroje ktore odpratavaju snehovu kalamitu aby sa zajtra vyse miliona ludi mohlo tlacit a pozerat znamu gulu ako…

predvianocny New York

12

04:25

dec

2010

A nesnezi a nesnezi:-) teda aspon nie tu v New Yorku. sice tu vsetko dycha predvianocnou atmosferou, vianocna hudba sa ozyva z kazdeho obchodu, obchodnica sa nam…

DAKUJEM

05

00:16

dec

2010

Nastal koniec. Posledna skupina za chvilu leti na slovensko a ja sam sedim na letisku a mam daku nostalgiu, ze dnes nikto nepride, ze nikoho neprivitam v tomto skvelom…

pribehy z velkeho jablka

28

13:58

nov

2010

New York... ...27/11/2010... ...5 am lokalneho casu... ... niekde na prechode cez cestu 39st./5.ave Manhattan... Stojime sa na krizovatke spolu s dalsimi cca 1300…

NBA

28

00:44

nov

2010

Rano na helikoptere a pohlad na najkrajsie mrakodrapy a poobede na slavnu NBA. Bubaci uz vyskusali rozne sporty ako baseball, hokej, americky futbal ale basketbal sme…

Mažoretky

27

04:45

nov

2010

Predposledna skupina v NYC a slapeme nadoraz od 16 septembra:) Den vdakyzdania, kedy americania su doma alebo v uliciach a pozeraju obrovsku paradau. A aku paradu? Len…

Den vdakyvzdania!!!!

25

13:31

nov

2010

A mame tu dalsi sviatok v NYC, ten kto sleduje nase spravy, bude mat pocit ze NYC ma stale sviatok ale tento je asi druhy najdolezitejsi v USA. Den vdakyvzdania:) Oslava…

Vegas fandi Ziline

24

07:34

nov

2010

Na najvacsej velkoplosnej obrazovke v stavkovej kancelari LAS VEGAS, hotela MGM GRAND ( skromych 6852 izieb, ex najvacsi hotel sveta ), hra na hlavnej obrazovke ( jeden…

NYC - špička!

22

14:24

nov

2010

Ahojte, rád by som sa poďakoval CK BUBO za možnosť pozrieť si vrámci akcie NEW YORK prvých 2010 NY takmer zadarmo. Takmer som napísal náročky, nemyslite si, že BUBO…

Timotej Fórum
JAY - Z...Kto to mal tusit?

17

23:23

nov

2010

Co clovek nezazije, priam sa nestrapni ked vojde do knihkupectva, po tomto zazitku si pripadam stary a mam pocit ze budem pipat v muzeach ako historicky exponat, alebo…

Black Friday sa končí o

- dní - hod -min -sek