176 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kanada (12)
Kanada - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kanada
Este vcera sme si rano s kafickom zo Starbucksu vykrocili cez Lincoln Centre do Central Parku, nadychat sa jarnej atmosfery popri beziacich mamickach co tlacia svoje…
Som doma so zlomenou nohou, pocuvam slovensky expres a pri sprave o Maccu Picchu mi neda nenapisat do Fora. S Bubom som bola na par zajazdoch, medzi inym aj na Macchu…
Navštíviť pre nás dosť vzdialenú Kanadu a obzvlášť malebnú západnú Kanadu je snom mnohých…
Neustale sa meniace horske scenerie. Z roznych uhlov a za rozneho svetla. Pastva pre oci.Taka je Zapadna Kanada. Tajomny Jasper a magicky Banff pripomenuli kalendarove…
Hit the beach and enjoy..."Hned prvy vecer sme stihli velkolepy ohnostroj v English Bay. Kazdorocne na prelome jula a augusta sa tu konaju majstrovstva sveta ohnostrojov…
Medveď čierny alebo, ako ho miestny volajú, baribal, je obrovská šelma, ktorá môže dosiahnuť váhu až 300 kilogramov. …
Cas na Aljaske a Yukonskej divocine leti velmi rychlo. Ani sme sa nenazdali a uz sme v polovici nasej dobrodruznej cesty. Seward nas privital nadhernym pocasim. Z prveho…
Niagarske vodopady, zmes kolotocov z Ivanky pri Nitre (kvalita )a Las Vegas strip( kvantita ),plavba popod neutichajucu masu vody nas uviedli do druhej najvacsej krajiny…
Takze sme skoncili na Icefield Parkway. Cesta, ktora bola vybudovana len za jednym ucelom a to ukazat turistom celeho sveta, co Rockies ponukaju. Teda, neda sa povedat,…
Vancouver nikdy nesklame. Krasny mix vsetkych kultur, architektonickych stylov, mestskeho zivota, nocnych zvukov, plazi a hor v pozadi, historia dokonale zmiesana so…
Lucim sa z Vancouveru. Kika drz sa a zavolaj konzulovi {este dnes}, dohodne ti oficialne stretnutie s partnerom. Pozdrav celu svoju skupinu a nechVam pocasie vydrzi
Ponad nadherne hory, fjordy plne ladovych kryh, delty riek deruce sa permafrostom do oceanu puste ostrovy som priletel z Aljasky do Vancouveru. Ked ma v BUBO tricku…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -