176 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kanada (13)
Kanada - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kanada
Vtedy v juli v roku 1897 v San Franciscu cosi viselo vo vzduchu. Excelsior sa po 9 dnoch plavby z pristavu St. Michael v Beringovom mori v blizkosti velkej delty Yukonu…
Slnko prave zapadlo, vonku je sero, je 10 minut po polnoci. Este pred 30 minutami sme sa fotili na vyhliadke s dlhymi tienmi a ja som mal problem soferovat lebo slnko mi…
Zdravim vsetkych citatelov tejto novej stranky. Musime si zvyknut a vychytat chybicky, ale odtialto zo severu z hlavneho mesta YUKONU sa mi velmi paci. Super! Pisem si…
V Calgary je momentalne 9 hodin vecer a vonku je 9 stupnov no krasne leto ale Stapmede bol super..
Krasny pozdrav z Kanady vsetkym cinanom No1 a Matovi. Po Cine sa mi sem velmi nechcelo, ale aj tato krajina ma pomaly, ale isto dostala, predovsetkym francuzsky…
Ahojte vsetci spolucestovatelia, tak aj mne sa konecne podarilo dostat do Kanady po XY hodinach cestovania, spokojnej a celej. Dakujem, za pekny zajazd a prijemnu…
Dnes k nam bola priroda skutocne velkorysa. V prvom rade nam nadelila krasne slnecne pocasie na ceste cez narodne parky Jasper a Banff a samozrejme, ze aj zverina sa kde…
Ja vravim, ze prava Kanada zacina az po prelete z vychodu na zapad. Aj ked pocasie nam tu velmi nepraje stretli sme tu stada bizonov, nafotili zapasiace jelene Wapiti,…
Montreal svoju francuzsku povahu nezaprie. Kym Toronto je Washington severu s cistotou Svajciarska, tak o Montreale to nemozno povedat. Francuzi a bordel, to ide k sebe.…
Najrýchlejšým spôsobom ako sa dostať z Ottawskeho letiska priamo do centra je sadnúť na vlak. Po pol hodinke jazdy sme sa dostali…
Hlasime sa z Toronta. vcera sme pristali Ok. Mal som mensi incident s taxikarmi, ked nas na letisku nechali dlhsie cakat, ale inak celkom fajn vstup do krajiny. Na…
Srdecne pozdravujem Mirku do Edinburgu, Tomasa do Walesu a Joza do Damasku z Londonu z kanadskeho Ontaria. Je tu daleko pokojnejsie ako v Londone na starom kontingente,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -