51 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Veľká Británia (4)
Veľká Británia - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Veľká Británia
Kate Middletonová strávila predsvadobnú noc v hoteli The Goring, len kúsok od Buckinghamského paláca. Neviem presne dôvod prečo si vybrala tento hotel, ale potom čo sme…
Vedeli ste, ze aj v predvojnovom ceskoslovensku sme jazdili ako anglicania po lavej strane? Ze nam to zialbohu zmenil Hitler v 1938? Kto vymyslel futbal? Kto ma…
Milujem atmosféru letisk. Je v nej trochu vzrušenia z nepoznaného..trochu zdraveho strachu z cesty..pár esencii štipľaveho korenia v nose..a taka tá rôznorodosť sveta…
Keď mi pred pár dňami Letuška v Austrian povedala so silne rakúskym prízvukom pri vychádzani z lietadla "Have a beautiful day" podľa…
Vyhliadka z Eiffelovej veze, alebo jazda na London Eye? Farebne makaronky, alebo caj s mliekom? Seina alebo Temza? Otazky ako tieto sme si pocas zajazdu Paríž a Londýn…
Zdravime z vlaku Londyn - Manchester. S rodinou Lizakovcov sme vcera zacali tyzdenny sportovy maraton Londyn - Manchester - New York. Hned po prilete sme stihli obehnut…
Do centra mesta chodia snad vsetci. Domaci, zahranicni pracujuci, turisti, rodiny s detmi, ale i babicky o barlach (rokmi maju natrenovanu tlacenicu v dave). Londynsky…
Kralovske hlavne mesto, nedavno prevalcovane olympiadou nas privitalo sviezim jesennym pocasim, ale po dazdi ani stopy. Aj statisticky prsi viacej v Bordeaux, ci v Rime…
Je zarážajúce ako malo je príspevkov na tému Veľká Británia na tomto fóre. Každoročne sem realizujeme množstvo zájazdov, poznávacích, pre firmy, na futbal či iné…
Olympiádu cítime viac a viac. Sme stále bližšie Londýnu. Keď Britom prezradíme, že sme práve zdolali Ben Nevis všetci uznanlivo kývajú a priznávajú: " tam sme teda…
Pozdravujem z trajektu na ceste na ostrovy. O tomto čase sa cítim ako Smädný Viking v roku 1066. To bolo posledný raz čo niekto Britániu…
Uz sa na Vas tesim. Som sice posunuty o 9 hodin, no na zajtrajsi dlhy Februar chem byt doma a cerstvy - preto som si dal v Elemis masaz - masazne kreslo - oporucam,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -