184 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Taliansko (15)
Taliansko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Taliansko
Prečo ľudia milujú Florenciu? Stačí prísť a podľahnete! Len včera sme doleteli a už sme zažili toľko krásneho toskánskeho. Doslova…
V spomienkach sme ešte na krásnom ostrove Capri. Čím nás tak zaujal? Tak už sme doma a verím že celá skupinka spracú…
No tak sme zničení ako gladiátori po zápase, dnes sme naozaj vypľuli dušu pri obzeraní skvostov tohto jedinečného mesta. Sixt…
Ochutnali ste už grappu? Ak budete v Taliansku, je to povinná jazda! Zdravíme z krásneho Talianska, nech je tu premiérom Berlusconi či…
Po krátkom priamom lete pristávame v údolí rieky Arno, na severe nádherné ešte zasnežené vrchy a inde silné…
Taliansky Janov nepatrí k najobletovanejším talianskym mestám, ale práve o tom to je. Ak sa sem vyberiete, zažijete niečo krá…
Fantastická loď Celebrity Silhouette je symbolom luxusu a môžete sa tešiť na fantastickú plavbu Stredomorím. Taký normá…
Po tom čo Leonardo Da Vinci odmietol tesať Ducciov blok a ostatní sochári sa zľakli, získal zákazku mladý Michelangelo. Ťa socha je…
Giotto je považovaný za prvého maliara na svete, za umelca, ktorý naozaj tvoril a v temnom stredoveku rozsvietil lampičku novovekého umenia a renesancie. Giottove maľby…
Poznáte činnú sopku? Samozrejme. Aj v Európe ich máme viacero. Pred 2 rokmi som absolvoval výstup na Etnu na ostrove Sicília, tá je však mimo kontinentu - na ostrove.…
Vidieť pápeža je vždy veľký zážitok, vidieť ho na 5 metrov ešte väčší. Videl som takto Jána Pavla II (a dnes som…
Taliansko intenzívne! Veni vidi vici. Nič nenechávame na náhode. Za posledný mesiac BUBO po Taliansku zrealizovalo 4 cesty. Snažíme sa…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-
-
Thajsko, Malajzia, Singapur