99 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Portugalsko (7)
Portugalsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Portugalsko
Ahojte... rada by som poďakovala za super zájazd - Lisabon a Madeira, všetko bolo vynikajúce, výborný sprevodca Riško Grom,…
Po návrate z Madeiry si ako šoférka vstupujem do svedomia pretože tunajší ľudia mi ukázali, ako sa to dá inak. A preto:…
Tak dnes pri nás stali všetci anjeli... :-) Ak si kladiete ako uloviť na Madeire neopakovateľný zážitok, tu je jeden z tipov. Na horu Monte…
Prešli sme vyše 8.000km a bola to cesta časom. Spoznali sme krásy azúrového pobrežia, ponorili sa do časov arabskej nadvlády na…
Zdá sa mi, že sme v Portugalsku najmenej mesiac a že má deň najmenej 48 hodín... Po lisabonskom maratóne pamiatkami máme lýtka…
Hlásime sa z provizórneho meteorologického ústavu na najzápadnejšom cípe kontinentálnej Európy - Cabo da…
Belém, miesto na okraji Lisabonu, kde sa rieka Tejo vlieva do Atlantiku a miesto odkiaľ vyplávali portugalskí námorníci na najsl…
Sedíme pod holým nebom na terase na hradbách stredovekého mestečka Óbidos. Popíjame kávu, a typický miestny čerešňový likér „ginjinha d´óbidos“. Pod nami úrodné údolie,…
Hlási sa BUBO reprezentácia v španielskych futbalových farbách: Prípravu na semifinálový zápas sme začali…
Ako sa darí na Slovensku? Nám v Portugalsku výborne! Len čo sme pristáli v Porte, namierili sme si to priamo do centra tohto nádhern…
Koľko sme toho opäť zažili. Prešli sme si celé Portugalsko, rušné Porto, Batalhu, krásny biely Óbidos a prenádhern…
Stredovek Portugalsku rozhodne prial. Architektúra eviduje slohy od románskeho, gotiky, renesancie a baroka. Niekedy všetky na jednej stavbe (kostol…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -