175 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (9)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Ahojte. Ozývame sa už z Cannes...Dnes sme pobehali kúsok nádherného vidieka , okolie mestečka Sain Paul de Vence..s jeho nádhernou…
Práve sa valíme naším wifi busom do katalánskej bašty umenia, kultúry, modernej a starobylej architektúry a…
Paríž je jedno z mojich najobľúbenejších európskych miest. Zakaždým sa na jeho krásu pozerám s údivom, aj keď už ani nerátam koľko krát som ho navštívila. Číňania si do…
Včera sme odleteli za lepším počasím do Nice...tak ako kedysi angličania a francúzi zo severu krajiny. Leteli sme v hustom mlieku, no keď sme pristáli na letisku…
Chceli by sme vam najradsej vsetko osobne porozpravat najlepsie anglicky s francuzskym prizvukom, ale to tu jednoducho nejde, preto: Salutations de La Rochelle. Prave…
Toto sa slovami nedá opísať...počasie nás milo po večernom schladeni sa v Marseille prekvapilo...typicky azurova obloha so spenenymi barancekmi poskytovala nevšedné…
...máme za sebou nádherný deň! Z Nice sme sa pustili do Grasse ovoniavat zachytenu vôňu Provensalska a iných "svetov" kvetov...malebné uličky nad doslova objimali a…
Rano som odletela z chladnej Viedne a pristala som na slnkom zaliate nadherne azurove pobrezie. 26 stupnov, ludia vegetia na plazach, bezia, bicykluju ci korculuju po…
Francúzsko nás celé tri dni nášho pobytu poctilo slnečným počasím, modoru oblohou a teplotami okolo 23 stupňov. Začali…
Bon Jour, opat sa hlasime z nasho gurmanskeho super specialneho zajazdu po Francuzsku. Tato cesta je jedinecna, unikatna a v neposlednom rade najviac gurmanska. Nielen…
Bonsoir z Eperney.....mesta preslaveneho bublinkovym mokom, kruhovym objazdom s biliardovymi megagulami a kvetinovou vyzdobou. gurmani vyrazili na velke tour po tejto…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -