168 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Francúzsko (9)
Francúzsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Francúzsko
Rano som odletela z chladnej Viedne a pristala som na slnkom zaliate nadherne azurove pobrezie. 26 stupnov, ludia vegetia na plazach, bezia, bicykluju ci korculuju po…
Francúzsko nás celé tri dni nášho pobytu poctilo slnečným počasím, modoru oblohou a teplotami okolo 23 stupňov. Začali…
Bon Jour, opat sa hlasime z nasho gurmanskeho super specialneho zajazdu po Francuzsku. Tato cesta je jedinecna, unikatna a v neposlednom rade najviac gurmanska. Nielen…
Bonsoir z Eperney.....mesta preslaveneho bublinkovym mokom, kruhovym objazdom s biliardovymi megagulami a kvetinovou vyzdobou. gurmani vyrazili na velke tour po tejto…
Toto je zajazd buducnosti. Ochutnavka niekolkych pravy h sampusov, od znackovych z roku 2002 az po mensie rodinne firmy (Napoeon). Calvados, domaci cider, cerstve ustri…
Gratulujeme Lubosovi a vsetkym jeho spolupracovnikom. Lubosa sme spoznali na zajazde vo Francuzsku 2012 a videli sme na vlastne oci jeho talent. Zelame vela zdravia a…
Stvrty den na francuzskej riviere a uz sme toho zazili na tyzden, hlavne v meste ktore okupujeme uz druhy den-Marseille. Skupinky policajtov dohliadajuce na poriadok,…
Uz sme treti den v Parizi a okrem povinnych jazd akymi su Eiffelovka, Napoleonov vitazny obluk, bulvaru Champs Elysees a obrazarne v Louvri, sme toho postihali daleko…
10 dní sme doma,no zážitky v nás vrú..zastaviť sa v champagne bol aj kľudný oddychový deň,no šampus v kilometrových pivniciach Moet&Chandon nás osviežil v teplom dni…
Tak už aj ja som doma, prave som doletel z Nice. Buduci rok budeme mat v katalogu opat viac juznych krajim Europy. Francuzsko, Taliansko, Spanielsko, Portugalsko, Grecko…
Videli sme kus rôznorodého Francúzska, nadýchali atmosféru rôznych regiónov, v ktorých sme koštovali špeciality typické pre tú danú oblasť a postupne sa presúvali až sme…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -