36 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Anglicko (3)
Anglicko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Anglicko
Tower, stredoveký hrad na brehu Temže ste zrejme mnohí videli. Postavili ju Londýnčania, aby si udržali cudzích útočníkov od tela a teraz naopak pritiahne tri milióny…
Vstupujeme do Etonu, prekračujem rieku mostíkom, pod ktorým sú desiatky labutí, a cestičkou, ktorú lemujú obchod…
Milujem katedrálu v Canterbury a mestečko všeobecne. Všetko krásne, uhladené, jednoduché, rustikálne a uprostred skvost.…
Keď idem na ostrovy tak mám vždy na výber loď alebo vlak. Vždy si vyberám loď. Odjakživa sa na britské ostrovy dalo dostať iba loďou cez …
Videl som už veľa anglických či škótskych hradov a zámkov a musím povedať, že žiaden nenechal vo mne taký príjemný…
V Británii a Írsku nájdete množstvo megalitických stavieb. Spomedzi všetkých sa vynímajú dve. Hrobka Newgrange v …
Hastings. Mám rád toto miesto. V roku 1066 práve tu porazila normanská armáda anglickú armádu a začala sa úplne…
Kam pôjdeme v sobotu? Do Londýna na futbal? Londýnska Chelsea patrí medzi najlepšie futbalové kluby na svete. Éra z roku 1993, keď si za 2,1 milióna libier Chelsea…
Myslím, že na túto otázku by mi vedel odpovedať skoro každý , ak by sme sa nezaradili do jednej slovenskej zábavnej relácii. Správne, je to Londýn, tí čo neuhádli to už…
Kate Middletonová strávila predsvadobnú noc v hoteli The Goring, len kúsok od Buckinghamského paláca. Neviem presne dôvod prečo si vybrala tento hotel, ale potom čo sme…
Je zarážajúce ako malo je príspevkov na tému Veľká Británia na tomto fóre. Každoročne sem realizujeme množstvo zájazdov, poznávacích, pre firmy, na futbal či iné…
Cisár Traján viedol expanzívnu politiku, no jeho nástupca Hadrián sa skôr zameral na obranu súčasných hraní…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -