102 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (4)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Možno sme svedkami revolúcie vesmírnych letov. Americký startup po prvýkrát predviedol nový systém, ktorý ma jedn…
Skoro plnoletosť tohto obľúbeného portálu si pripomeňme niekoľkými štatistickými údajmi.Tento portál sleduj…
Christian Schmidt, ktorý sa ujal funkcie vysokého predstaviteľa pre Bosnu v auguste, varuje pred naplnením zámeru bosniackých Srbov…
Pôvodné koralové kolónie na mnohých miestach Indonézie zničil brutálny rybolov, pri ktorom sa používal dynamit a mŕtve ryby sa zbierajú na hladine. Koralové útesy boli…
Správy z Blízkeho východu sú vačšinou v konfliktnom duchu. Koncom roku 2021 sa udialo jedno stretnutie na najvyššej …
Na polostrove Krym, o ktorý sa sporia Ukrajina a Rusko, sa nachádza najzelenšie letisko na území bývalého…
Indonézsky parlament po rokoch diskusií a debát definitívne schválil zákon o novom hlavnom meste - Nusantara. Spr…
Do piatej najdlhšej rieky sveta Jenisej sa vlieva rieka Angara. Viaže sa ku nej romantická legenda o jej vzniku. Praotec Bajkal (jazero) mal desiatky…
Odhliadnuc od toho, že momentálne prebieha pandémia a cudzích ľudí do auta si momentálne veľa ľudí neodváži vziať... Dúfam, že sa situácia čím skôr upokojí a vrátime sa…
Podfuky, rôzne klamstvá a neúplné pravdy sú pravidelnou súčasťou cestovania. Úprimne, už mi počas tohto koronového obdobia aj chýbajú títo „podnikavci“. Podľa mňa…
1. Vyvetrať sa či odpočinúť si od slovenskej zimy a lockdownu vždy padne vhod 2. Čisté more a tyrkysovomodrá voda v prírodných rezerv…
Za uplynulý rok navštívilo túto karibskú krajinu 5 miliónov turistov. Cestovateľské opatrenia a reštrikcie maj…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -