1367 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (67)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
"Narodený do pekla" má vytetované na predlaktí. To mu asi vytetovala mama, napadne Paľovi. Heavy metal je vo Fínsku doma a počtu…
Pssst, mám dobrý tip. Dnes som pobehal Helsinki inak. Všetci z prístavu a od trhu plného jahôd mieria k Uspenskej katedrá…
Už sa cítim ako v Škandinávii. Celkový dojem ale aj ceny raňajok. No tak dobre Baltické slede som nikdy nejedol. Riga je ná…
Najviac modeliek na počet obyvateľov na celom svete. Slovenky sú krásne, o Lotyškách svet nevie. No mňa viac uchvátili polievky. …
Zdravím z prostriedku Európy? Nie z Kremnice, ale z Litvy (určili to francúzski vedci a Kremnicu SAV). Litva? Hmm. Čo o nej viete? Hrdá…
Nádherná cesta do roku 1973. Poľsko dnes žije futbalom a Lewandowski je populárnejší nez Lech Walesa. Kto ho prebíja je &scaron…
Hudba? Tu v Pernambuco to nie je samba, ale frévo. Frévo má na rozdiel od samby viac trúb, trombónov a saxofónov. Privedie v…
Vstupujem do zakázaného sveta. Do sveta favel. “Kam chceš ísť?” Pýta sa má Ruiz Felix Dá Silva Jr. “…
Prechádzam múzeom ktoré bolo vyhodnotené 2 roky po sebe ako najlepšie Južnej Ameriky, Institudo Ricardo Brennard. Ide o súkromn…
Na raňajky tu okrem ovocia a spomínaných džúsov dostanete banány so syrom, tzv. Cartola. Nič moc, tie syry sú tu gumovej konzistencie.…
“Dáš si ešte šampanské?” ponúka má Gabriel. Odmietam, radšej si dám ten divný džú…
“Dilma tvrdí medzinárodným médiám, že je to sprisahanie, no potom čo sú tie 2 milióny demonštrantov v Sao…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh