1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (77)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
"Marshallove ostrovy sú už pod vodou?" myslí si Vanity. Jej otec je domorodec, mama Japonka, má 21, jednoročnú dcérku no manžela nie,…
BUBO do toho! Dnes beží BUBO running team z Devína do Bratislavy a my vás povzbudzujeme z Majuro, z druhej strany zemegule ( časový…
Môžete sa tých skál dotýkať, hladkať ich, štverať as po nich a cítiť sa ako objaviteľ. O Nan Madol hovoria ako o stratenej…
Keď si kliknete do google maps Pohnpei ci FSM ( Federálny štát Mikronézie) uvidíte, ze sme veľmi ďaleko. Phonpei je druhý…
"Nevolaj má kráľ. Už má tu volajú chief" vysvetľuje mi vo svojej krčme Ibedul Gibbons. V skutočnosti sú so svojou sestrou krá…
Ovali nás tropické dusno, to je ten rozdiel oproti Chorvátsku, toto zažijete v Chorvátsku iba v skleníku. Majú vôbec v…
Križujeme Tichý oceán. Ten má vždy fascinoval. Na mapách je z neho nespravodlivo ukrajované, no na glóbuse vidíte jeho…
Na pracovnom obede pijem taiwanské pivo, stále si štrngám pohárikom, ktorý držím v oboch rukách a pri &scaron…
" Kika nie je to 1. apríl, však?" volám šéfke back office počas cesty na letisko. Tak takto začína naša ďalšia…
Práve sme dorazili do hlavného mesta a o 15 minút nám prestrú gurmánsku špecialitu Mughalov, kura tandori. Tu v Delhi ho…
HIS IS L A G O S ! Špina, smrad, drogy, hlad a choroby, organizovaný zločin, ozbrojené krádeže, bezprávie. " Budete…
Vtaciky zacali spievat a prehlusili hromobitue silneho priboja. Zobudil som sa v sirokej posteli, ktora ma nad sebou namiesto kralovskeho baldachynu moskytieru.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -