1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (78)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Od Mikulasa nebol internet- " ukradli nam drot" hovoril hotelier. Tak posielam spravu z oneskorenim. Dnes vsetci nasi klienti dostali Bubacky katalog na rok 2014.…
Senegalcov mozno povazovat za klamarov, Guinejcanov za lenivych, no Burkinania ( Burkinabè) su cestni. Cestni a tvrdo pracujuci. Ibrahim Maiga? Podla mena je to…
Ja by som toho somara zarezal. Somarik v Shrekovi bol velky sympatak, skutocnost je vsak ina. " keby som nepoznal to zviera, podla sily hlasu si myslim, ze je to…
Chlapcov obrezavaju ked maju 7. Ak sa z akehokolvek dovodu nemozu zucastnit ceremonie, potom ked maju 14. Robi to jedna rodina na jedinom mieste. Saman natiahne…
„Ja by som tam nešiel" hovorí Herbert, majiteľ najlepšieho hotela v Segou. Žije v Mali vyše 20 rokov a jeho deti už vedia jazyk bambara lepšie než nemecký. Do prdele,…
Slnko zapadá nad riekou Niger, dievčatá robia večernú hygienu, ich mamy peru, rybári sa vracajú na pyrogách domov. Segou v …
Kankan je moje mesto. Je to najvacsie vnutrozemske mesto Guinei, s letiskom, no to nefunguje a nie je vela blaznov, ktorym sa chce sediet 18 hodin a natriasat sa aby sa…
Stoj!!! Pocujeme niekde z tmy. A k tomu ten neprijemny zvuk ked natahujes automaticku zbran. "Chalani, ked zacnu strielat, ihned k zemi" radim polozartovne. Stooooj!…
Bimela bamela bum bum bum. Pozdravom mojej malej Karolinky Vas zdravim z Guinei. Nie z Papui, nie z tej portugalskej ( Bisau), nie zo spanielskej ( Rovnikova Guinea),…
Este taku nadramcovu poznamocku o tom, ze na nasej planete vsetko suvisi. Ze je stale co objavovat.... Vcera som bol este v Laponsku a o par hodin pristanem v hlavnom…
Jebel Toubkal sme zdolali. Teraz keď to píšem som zničený, absolútne zničený, tak ako moji kamaráti BUBÁCI. Išli…
Sme pri jazere Inari. "Zdá sa vám, čo tu chce táto babička, haha" začne svoje predstavovanie laponská šamanka. Je oblečená…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-