1368 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (21)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
O čo dnes ide v Guinei? Vojenský puč odstránil „demokratického prezidenta“ Alpha Condé. Keď som po prvý raz prechá…
Milé dámy, vážení páni, milí lovci zážitkov. Dovoľte mi privítať Vás na 8. ročníku plávania…
Dnes večer si milióny pútnikov pripomínajú Bitku z Karbala počas sviatku Ašura. BUBO je priamo v Karbala počas vrcholiacich procesi…
Niniveh bolo hlavným mestom Novo- Asýrskej ríše. Je dokázané, že bolo obývané ľuďmi už od roku 6 000 p.n.l. V 7…
Hatra - Unesco Jedno z najkrajších starovekých miest, aké som videl. Išlo o arabské královstvo staršie než to Nabatejske v jordánskej Petre, Sýrskej Palmyre či…
Costa Smeralda je najpreslávenejšou časťou Sardínie s morom, ktoré niektorí prirovnávajú ku Karibiku. Costa Smeralda, to…
Už v roku 2002 som v meste Chengtu navštívil veľké centrum, kde sa Čínski vedci starali o pandy. Pandičky boli v inkubátoroch, kojili…
Naozaj sa dá opäť cestovať? Naša vláda sa rozhodla, že ak ste zavakcinovaný, tak po návrate po 9. júl 2021 z celého sveta do karantény nemusíte ísť. Takže odletíte dnes…
Dnes (prvý deň prázdnin) 1. júla 2021, prezident Xi pri príležitosti stého výročia založenia komunistickej strany Číny…
Ak ste sa dali včera zaočkovať druhou dávkou proti covid-19 a dnes, v stredu, sadnete do lietadla, na Island Vás pustia. Zajtra, od štvrtka, už nie, a budete musieť…
Mnohí mi hovoria, že novinári nemajú moc, že sú to nuly. Ja si to nemyslím, vážim si novinársku prácu, na poslednej ceste okolo sveta som videl, ako tvrdo novinári…
Pošlite tento cestovateľský príspevok antivakcerom – ja týchto ľudí absolútne chápem. Sám som sa neočkoval proti hepatitíde A, B – základ je vedieť sa správať. Nie som…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál