1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (67)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Nórsko - krajina dúhy, To je reklamný názov pre krajinu kde stále prší. No často zároveň svieti slnko. Teraz v…
Mal som byť Nórom. Keď napadli Československo Rusi, mal sim sa o chvíľu narodiť a dostali sme z Nórska letenky " záchrany" Môj otec…
V žilách švédskej korunnej princeznej Viktórie prúdi krv francúzskeho maršala Jeana-Baptista Bernadotta. Čítali…
Zo štýlovej okrúhlej krabičky vyberiem tabak v malinkom vrecúšku a vložím si pod hornú peru snus. Je to dosť sila, nikot…
Vo Fínsku majú 2.5 milióna sáun, jednu na dvoch obyvateľov. Sauna je najznámejším fínskym slovom a jediným…
"Narodený do pekla" má vytetované na predlaktí. To mu asi vytetovala mama, napadne Paľovi. Heavy metal je vo Fínsku doma a počtu…
Pssst, mám dobrý tip. Dnes som pobehal Helsinki inak. Všetci z prístavu a od trhu plného jahôd mieria k Uspenskej katedrá…
Už sa cítim ako v Škandinávii. Celkový dojem ale aj ceny raňajok. No tak dobre Baltické slede som nikdy nejedol. Riga je ná…
Najviac modeliek na počet obyvateľov na celom svete. Slovenky sú krásne, o Lotyškách svet nevie. No mňa viac uchvátili polievky. …
Zdravím z prostriedku Európy? Nie z Kremnice, ale z Litvy (určili to francúzski vedci a Kremnicu SAV). Litva? Hmm. Čo o nej viete? Hrdá…
Nádherná cesta do roku 1973. Poľsko dnes žije futbalom a Lewandowski je populárnejší nez Lech Walesa. Kto ho prebíja je &scaron…
Hudba? Tu v Pernambuco to nie je samba, ale frévo. Frévo má na rozdiel od samby viac trúb, trombónov a saxofónov. Privedie v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -