1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (77)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Keď si kliknete do google maps Pohnpei ci FSM ( Federálny štát Mikronézie) uvidíte, ze sme veľmi ďaleko. Phonpei je druhý…
"Nevolaj má kráľ. Už má tu volajú chief" vysvetľuje mi vo svojej krčme Ibedul Gibbons. V skutočnosti sú so svojou sestrou krá…
Ovali nás tropické dusno, to je ten rozdiel oproti Chorvátsku, toto zažijete v Chorvátsku iba v skleníku. Majú vôbec v…
Križujeme Tichý oceán. Ten má vždy fascinoval. Na mapách je z neho nespravodlivo ukrajované, no na glóbuse vidíte jeho…
Na pracovnom obede pijem taiwanské pivo, stále si štrngám pohárikom, ktorý držím v oboch rukách a pri &scaron…
" Kika nie je to 1. apríl, však?" volám šéfke back office počas cesty na letisko. Tak takto začína naša ďalšia…
Práve sme dorazili do hlavného mesta a o 15 minút nám prestrú gurmánsku špecialitu Mughalov, kura tandori. Tu v Delhi ho…
HIS IS L A G O S ! Špina, smrad, drogy, hlad a choroby, organizovaný zločin, ozbrojené krádeže, bezprávie. " Budete…
Vtaciky zacali spievat a prehlusili hromobitue silneho priboja. Zobudil som sa v sirokej posteli, ktora ma nad sebou namiesto kralovskeho baldachynu moskytieru.…
Tmava miestnost je naplnena zvukom bubnov, mnohotonalnym spevom, extatickym tancom a pachom krvi. Na zemi sa v predsmrtnych krcoch zmietaju dve sliepky. Ked tancujem, ,…
"Severne Togo nie je v nasom programe. Su chudobni, je tam diktatura, teraz vladne syn diktatora a policajti Vas zavru do basy. Ja budem musiet ist po viza do Lome a to…
Pozdravujem z Beninu, centra woodoo a práve zaklínam manželský zväzok dvoch bubákov. Adrian, Maria- dnes je Vas velky den. Slovak si…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-