131 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Jordánsko (7)
Jordánsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Jordánsko
Jarné prázdniny trávi BUBO na viacerých frontoch a jedným z nich je aj orientálne, blízkovýchodne Jordánsko. Ráno ešte za tmy opúšťame naše hotelové rezorty na brehu…
„Ešte krajšia než tá Sahara,“ hovorí mi pri beduínskom čaji na jordánskej púšti Wadi Rum Pavol. V…
Vyplazujeme na vás jazyky a takto vás srdečne zdravíme z nášho Family zájazdu. Je to ohromná sranda kúpať sa v…
Mám ďalší sen. Navštíviť hrobku Árona. Zdá sa to divné, veď som práve navštívil v Hebrone …
Hovorili mu Yeshua. Prišiel zo severu k miestu, kde Ján Krstiteľ vodou zmýval hriechy, tým, ktorí za ním prišli. To sa…
O Jordansku vieme malo, ale ma co ponuknut. My sme nasu kratku, ale zato intenzivnu cestu zacali v Petre. Hned na zaciatku mesta je pramen, ktory Mojzis otvoril svojou…
Wadi Rum, najkrajšie miesto Jordánska, ktoré kypí životom, kde sú najdokonalejšie západy slnka, a kde nájdete prekrásne púštne kvety! Beduini Vám pripravia čaj,ktorý…
V pondelok sme sa vrátili zo zájazdu- Jordánsko, Palestína, Izrael. Spoznali sme nové mestá a miesta - krásnu Petru,…
Drahi priatelia Blizkeho Vychodu , hlasime sa Vam priamo z jeho centra, z uzasneho, privetiveho a mileho Jordanska, konkretne z Wadi Musa, kde sme dnes krizom krazom…
Ešte včera doobeda sme sa s našou partiou prechádzali ranným Bejrútom a vyšli si na kopec, odkiaľ sme libanonské veľkomesto pozorovali, no to sa pred nami skrylo do…
Neskutočný deň. V priebehu niekoľkých hodín sme si Jordánsko vychutnávali plnými dúškami. Ešte ráno…
Ani sa nám nechce veriť, že sme len včera pristáli v Hašemitskom kráľovstve, teda v Jordánsku ako sa krajina volá podľa starobylej dynastie, ktorá krajine dnes vládne v…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Repatriačný let z Male
viac → -
Repatriačný let z Colomba
viac → -
USA - západ
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
To najlepšie z Číny