309 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (16)

Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Japonsko

Najznámejší japonský hrad Himeji

23

18:24

sep

2016

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kam by ste zobrali cudzinca na najznámejší zámok alebo hrad na Slovensku? Žeby do Bojníc? Alebo na Spiš? V Japonsku je najzn…

Japonsko - čo znamená Nihon Sankei?

01

22:09

aug

2016

Pomaly sa nám naše japonské dobrodružstvo končí. Teraz, keď sa obzriem spätne v čase, vyzerá to, že každý ná&scaron…

Japonsko - viete čo je Hentai?

26

14:51

júl

2016

Pred mojím odchodom do Japonska ma niekoľko známych poprosilo, či by som im nepriniesla ako suvenír japonský komiks. Hovorím si, prečo…

Úžasná japonská príroda

24

15:41

júl

2016

Hneď ako sme opustili najväčšiu metropolu na svete, sme sa vydali trošku zrelaxovať do prírody. Malá medzizastávka v Kamakure,…

Tokio - deň plný zážitkov

22

15:28

júl

2016

V Tokyu sme vymačkali náš čas na maximum.. Park Ueno je známy koncentráciou múzeí, pár chrámov, krásnou…

Japonsko - spústy zážitkov denne

15

17:10

júl

2016

Každý deň v Japonsku je nejaký zážitok. Teda, je ich vždy niekoľko, len treba vybrať ten naj :) Je čas obeda a ja si sedím v takej klasickej…

Japonsko - kapsulový hotel

13

15:12

júl

2016

Takmer každý o tom počul: v Japonsku je tak málo priestoru, že je to takmer to najvzácnejšie, čo krajina má. Ostrovný št…

Japonsko - prečo je tu tak čisto?

11

15:08

júl

2016

Dnes ma zavialo do príjemného mestečka s takmer provinčnou atmosférou. Turisti sem určite chodia, veď sa tu nachádza veľavážená…

Japonsko - Kultúrny šok

09

16:23

júl

2016

Už v lietadle sa snažím jesť paličkami. Pre istotu sa celá prikrývam dekou. Mám novú bubo bundu a zároveň je to jediný…

Zájazd Japonsko 2.8- 13.8. 2014

20

15:01

aug

2014

S ohodnotením augustového zájazdu skrz Japonskom som mienila zopár dní počkať. Počkať kým sa myšlienky utriedia, dojmy…

Na sekundu presné Japonsko

13

10:23

aug

2014

Určite ste už počuli ako všetko v Japonsku funguje načas. Aké to ale je v praxi a čo znamená "na čas"? Pýtam sa zamestnanca, kedy bude po…

Taký obyčajný deň tajfúnu v Japonsku

13

06:39

aug

2014

Počasie si človek nevyberá a aj my v BUBO občas natrafíme počas zájazdu na nie práve proaznivé podmienky. Sú krajiny kde sa s t…