309 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (16)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Kam by ste zobrali cudzinca na najznámejší zámok alebo hrad na Slovensku? Žeby do Bojníc? Alebo na Spiš? V Japonsku je najzn…
Pomaly sa nám naše japonské dobrodružstvo končí. Teraz, keď sa obzriem spätne v čase, vyzerá to, že každý ná&scaron…
Pred mojím odchodom do Japonska ma niekoľko známych poprosilo, či by som im nepriniesla ako suvenír japonský komiks. Hovorím si, prečo…
Hneď ako sme opustili najväčšiu metropolu na svete, sme sa vydali trošku zrelaxovať do prírody. Malá medzizastávka v Kamakure,…
V Tokyu sme vymačkali náš čas na maximum.. Park Ueno je známy koncentráciou múzeí, pár chrámov, krásnou…
Každý deň v Japonsku je nejaký zážitok. Teda, je ich vždy niekoľko, len treba vybrať ten naj :) Je čas obeda a ja si sedím v takej klasickej…
Takmer každý o tom počul: v Japonsku je tak málo priestoru, že je to takmer to najvzácnejšie, čo krajina má. Ostrovný št…
Dnes ma zavialo do príjemného mestečka s takmer provinčnou atmosférou. Turisti sem určite chodia, veď sa tu nachádza veľavážená…
Už v lietadle sa snažím jesť paličkami. Pre istotu sa celá prikrývam dekou. Mám novú bubo bundu a zároveň je to jediný…
S ohodnotením augustového zájazdu skrz Japonskom som mienila zopár dní počkať. Počkať kým sa myšlienky utriedia, dojmy…
Určite ste už počuli ako všetko v Japonsku funguje načas. Aké to ale je v praxi a čo znamená "na čas"? Pýtam sa zamestnanca, kedy bude po…
Počasie si človek nevyberá a aj my v BUBO občas natrafíme počas zájazdu na nie práve proaznivé podmienky. Sú krajiny kde sa s t…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -