291 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (16)

Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Japonsko

Japonsko a neuveriteľný bejzbal

10

01:11

aug

2013

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Boli ste už na Slovensku na baseballe? My teda nie a o to viac nás prekvapilo že v Japonsku je tento šport absolútnym hitom :-D Disciplinovanosť fan…

Bol si už v krajine vychýdzajúceho slnka?

05

00:39

máj

2013

Môžeš precestovať aj celý svet, ale Japonsko si musíš nutne zamilovať. Japonsko je nielen najčistejšia krajina akú som…

Južná Kórea a Japonsko apríl 2013

29

16:10

apr

2013

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta Južná Kórea Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dramatické správy médií o hroziacom napadnutí Južnej Kórey a Japonska zo strany Severnej Kórey nás aj blí…

Alica Fórum
Je krajšie mesto ako TOKIO?

19

13:56

apr

2013

Tokio je fenomén ktorý vás dostane, nech čakáte čokoľvek, všetky vaše zmysly dostanú zabrať. Naša BUBO skupina…

Hirošima - to pravé "orechové"

27

13:26

okt

2011

Zdravíme všetkých domov z krásneho slnečného Japonska. Potom, ako sme zakončili 4 dní v Tokyu sme nasadli do rýchlovlaku…

Úžasné Japonsko

25

05:53

aug

2011

Asi sa spamätávam dlhšie ako som si myslela. niečo na tom Japonsku je čo človeka chytí, ale neviem to presne popísať, spracovávam…

Elena Fórum
Južná Kórea, Japonsko

24

11:45

aug

2011

Južná Kórea, Japonsko august 2011 Pred dvoma dňami sme sa vrátili z cesty.Obavy mali príchuť zo všetkého nepoznaného t.j…

Zdenka Fórum
Japoncom BUBO verí

13

13:05

aug

2011

Za pár dní v Tokiu a mám pocit ako keby som tu bol týždne, mesiace ba roky, žiadne mesto nie je tak rozmanité, bláznivé,…

Memoáre z Tokia

09

03:46

júl

2011

Je to smutné, že vždy keď som niekomu na Slovensku povedal, že sa chystám opäť do Tokia, každý sa obával, či sa nevrátim ožiaren…

Japonsko - postrehy z ciest

06

13:49

júl

2011

Japonci sú dokonalí. Musia byť, lebo nevedia improvizovať. Byť dokonalý je najjednoduchšie tvrdia Japonci (a sú zo svojej dokonalosti…

Japonsko po cunami

30

20:04

jún

2011

Na stránke k zájazdu Južná Kórea-Japonsko požiadal niekto o názor tých, čo sa vrátili odtiaľ 23. júna. Zrejme ho…

Jozef Fórum
Správa z Kjóta :)

19

15:04

jún

2011

Japonsko je úžasné: Žiadne odpadky; pivo OK: A okrem toho veľa zážitkov: Len tá klávesnica štrajkuje; a nie a nie sa naučiť po…