309 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (18)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Južná Kórea, Japonsko august 2011 Pred dvoma dňami sme sa vrátili z cesty.Obavy mali príchuť zo všetkého nepoznaného t.j…
Za pár dní v Tokiu a mám pocit ako keby som tu bol týždne, mesiace ba roky, žiadne mesto nie je tak rozmanité, bláznivé,…
Je to smutné, že vždy keď som niekomu na Slovensku povedal, že sa chystám opäť do Tokia, každý sa obával, či sa nevrátim ožiaren…
Japonci sú dokonalí. Musia byť, lebo nevedia improvizovať. Byť dokonalý je najjednoduchšie tvrdia Japonci (a sú zo svojej dokonalosti…
Na stránke k zájazdu Južná Kórea-Japonsko požiadal niekto o názor tých, čo sa vrátili odtiaľ 23. júna. Zrejme ho…
Japonsko je úžasné: Žiadne odpadky; pivo OK: A okrem toho veľa zážitkov: Len tá klávesnica štrajkuje; a nie a nie sa naučiť po…
Prvý deň v nádhernom Kjóte máme za sebou. Šikmé striešky už sú tu na každom rohu. Cesta Shinkansenom bola…
Pozdravujem v mene celej našej 11 člennej výpravy v Japonsku. Dnes máme za sebou prekrásny Shinto-Budhistický deň. Užili sme si n…
Hlásime sa po druhom dni z Tokia. Japonsko je úžasné a úplne iné. Na uliciach žiadna špina, všetko dokonale funguje,…
Chute a vône sú neodmysliteľnou šúčasťou Japonska. Práve sedím v jednorázových papierových papučkách…
Jedno z najkrajších období, kedy Japosnko navštíviť, je práve jeseň. Počasie je tu stále príjemné a pr…
Do Hirošimy sme sa prirútili rýchlosťou 330 km/h. Mesto, zrovnané zo zemou pred 65 rokmi, dnes prosperuje a na rozdiel od Tokya, nás…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -