291 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Japonsko (15)
Japonsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Japonsko
Takmer každý o tom počul: v Japonsku je tak málo priestoru, že je to takmer to najvzácnejšie, čo krajina má. Ostrovný št…
Dnes ma zavialo do príjemného mestečka s takmer provinčnou atmosférou. Turisti sem určite chodia, veď sa tu nachádza veľavážená…
Už v lietadle sa snažím jesť paličkami. Pre istotu sa celá prikrývam dekou. Mám novú bubo bundu a zároveň je to jediný…
S ohodnotením augustového zájazdu skrz Japonskom som mienila zopár dní počkať. Počkať kým sa myšlienky utriedia, dojmy…
Určite ste už počuli ako všetko v Japonsku funguje načas. Aké to ale je v praxi a čo znamená "na čas"? Pýtam sa zamestnanca, kedy bude po…
Počasie si človek nevyberá a aj my v BUBO občas natrafíme počas zájazdu na nie práve proaznivé podmienky. Sú krajiny kde sa s t…
Sushi dnes už aj u nás pozná asi každý. Keď sa však vrátite z Japonska, pomaly si ani nepamätáte na všetky tie…
Všade, kam sa pozrieš, je Fuji. Ráno vstaneme a z okna vidíme bájnu horu Fuji. Ktorý hotel má tak geniálny výhľad na najvyššiu horu? Tokiu sme išli pod kožu. Najprv…
Len si predstavte, že nemusíte pozerať na názov stanice či ste prišli šinkanzenom, ale len sa pozriete na hodinky a viete že 11:34 budete v…
Po návrate z poznávacej cesty po J.Kórei, Japonsku, pri prezeraní fotografií spomíname s rodinou na zážitky, debatujeme…
Po návrate z dovolenky a aklimatizácii začínam rekapitulovať zážitky predošlých dní. Jednoznačne sme sa stretli s inou…
Ako opísať tých niekoľko nádherných dní strávených v Japonsku?! Je ťažké pretvoriť pocity a obrázky v du…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -